USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку витратять понад 150 тисяч на друковану промоцію міста

18 Березня 2017 11:50
Друковані промоційні матеріали українською, англійською, польською та російською мовами про Луцьк планують виготовити вже у квітні.

Триває тендер на виготовлення поліграфічної продукції на замовлення виконкому Луцької міськради. Відповідно до додатку, йдеться про пакети (5 тисяч штук), Луцьку абетку (накладом по 3 тисячі примірників українською, англійською та польською мовами), євробуклет «Календар подій-2017» (2 тисячі примірників), євробуклет «Луцьк унікальний» (2 тисячі примірників), єврофлаєр «Мобільний додаток» (тисяча примірників), які повинні бути виготовлені до 27 березня. До 3 квітня встановили термін виготовлення євробуклету «Йов Кондзелевич» накладом у тисячу примірників, презентаційного буклету (2,5 тисячі примірників), євробуклету «Приезжайте в Луцк» (2 тисячі), єврофраєрів «Lutsk Merіdian 1» та «Lutsk Merіdian 2» (по 2,5 тисячі штук). Наразі триває період уточнень, а очікувана вартість продукції становить 159,41 тисячі гривень, розмір мінімального кроку пониження ціни становить 800 гривень.

Нагадаємо, депутати міськради затвердили програму розвитку туризму у місті Луцьку на 2017-2018 роки, відповідно для якої протягом двох років планують залучити 3,05 мільйона гривень з міського бюджету та 320 тисяч – з інших джерел. До прикладу, окрім 150 тисяч, запланованих на виготовлення промоційної поліграфічної продукції, 60 тисяч гривень коштуватиме розробка мобільних екскурсій з GPS. На фото та відео зйомку та створення промороликів запланували 60 тисяч гривень, на організацію та проведення прес-турів для вітчизняних та закордонних ЗМІ, блогерів, фамтурів для туристичних операторів – 80 тисяч, на розміщення інформаційно-промоційних статей про місто Луцьк у спеціалізованих виданнях – 25 тисяч з міського бюджету у 2017 році, на розміщення промоційних матеріалів про Луцьк на рекламних конструкціях в інших містах – 25 тисяч.

Офіційно відкрити туристичний сезон у Луцьку цьогоріч планують 5-6 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus