USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку презентували «родзинку» туристичного сезону

24 Квітня 2015 14:36
Єдиний квиток у чотири луцькі музеї дозволятиме лучанам та гостям міста заощаджувати кошти, знайомлячись з історією та культурою давнього Луцька.

Презентували «Єдиний квиток» Волинського краєзнавчого музею 24 квітня у Центрі туристичної інформації та послуг у Луцьку.

Начальник управління туризму та промоції міста Наталія Бунда зазначила, що до початку кожного туристичного сезону намагаються готувати новинки та вдосконалюватися. Так, перед початком одного з сезонів у Луцьку відкрили систему туристичного знакування, завдяки вказівникам гостям міста легше зорієнтуватися та знайти те, що їх цікавить. Спланувати їхнє перебування у Луцьку допомагають працівники Центру туристичної інформації та послуг, які володіють трьома мовами. Вона повідомила, що наразі розроблено 15 нових екскурсійних маршрутів, серед яких театралізовані екскурсії, велоекскурсія, «Романтичні історії Луцька», дитяча екскурсія та «Медовий тур» околицями міста, що має на меті промувати медову культуру Волині. «Родзинкою» цього сезону, з її слів, став презентований квиток.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВІДКРИТТЯ ТУРИСТИЧНОГО СЕЗОНУ-2015 У ЛУЦЬКУ. АФІША

Докладніше про єдиний квиток, презентований на початку туристичного сезону під гаслом «Назустріч відкриттям» розповів директор Волинського краєзнавчого музею Анатолій Силюк.

З його слів, подібний тип квитка в Україні пропонує лише заповідник національного значення «Софія Київська», проте вартує він дорожче. Єдиний квиток Волинського краєзнавчого музею коштує 20 гривень для дорослих та 10 для дітей та дає можливість відвідати протягом 7 днів від початку купівлі чотири музеї міста: Волинський краєзнавчий, Художній музей, Музей волинської ікони та Музей Луцького братства. Завдяки єдиному квитку собівартість відвідин цих музеїв буде нижчою на 50-60%, ніж при купівлі окремого квитка.

Якщо ж квиток придбає група не менше 10 осіб, до нього автоматично додається безплатне екскурсійне обслуговування групи у кожному з музеїв. Якщо протягом семи днів відвідувач завітає до усіх чотирьох музеїв, в останньому на нього чекатиме сувенір.

Також існує пропозиція згодом ввести в дію «квиток вихідного дня», що дозволятиме відвідати вказані музеї у вихідні протягом одного місяця. Ця пропозиція може бути актуальною для родин.

Широке використання єдиного квитка, який продаватимуть у кожному з вказаних музеїв, очікують вже з 1 травня. Цим нововведенням лучан хочуть заохотити до пізнання міста, а гостей міста закликати відвідувати не лише Музей Волинської ікони, а й інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
рижков сергій Показати IP 24 Квітня 2015 22:26
смайлік...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus