USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Визначатимуть, хто побудує нову котельню на ЛПЗ у Луцьку

17 Лютого 2017 16:14
Серед шести компаній визначать переможця, який будуватиме котельню на твердому паливі у мікрорайоні ЛПЗ – будівництво може коштувати від 1,2 до 2,6 мільйона євро.

Про це йшлося під час брифінгу секретаря Луцької міськради та заступників Луцького міського голови 17 лютого.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев зауважив, що цього тижня відбулася процедура розкриття претендентами пропозицій з будівництва твердопаливної котельні потужністю 5 мегават у мікрорайоні ЛПЗ. З липня минулого року здійснюють процедуру визначення забудовника котельні. Оскільки це здійснюють у рамках співпраці з ЄБРР, відповідно до міжнародних угод, проводять міжнародний тендер.

Бажання будувати котельню виявили 13 компаній, дуже довго тривала процедура відбору пропозицій і у підсумку відібрали 6 компаній, які запропонували прийнятну технологію впровадження цієї котельні. У присутності представників цих компаній на ДКП «Луцьктепло» розкривали цінові пропозиції. Шість компаній запропонували ціни від 1,2 до 2,6 мільйона євро за будівництво котельні. Наразі здійснюють відбір та перевірку цієї інформації. Протягом декількох днів планують приступити до реалізації першого етапу тендера з переможцем. Таких етапів передбачено 6 і вони включають в себе виведення з експлуатації підвальних котелень і переключення та реконструкцію існуючих котелень, встановлення індивідуальних теплових пунктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лом Показати IP 17 Лютого 2017 16:42
Може вже досить мати народ за бидло, чому не впровадити автономне опалення? Хто питав думку лучан, а по вашому терпил, як ви вже дістали....
Реаліст Показати IP 17 Лютого 2017 18:31
Люди я Вам так скажу , а Ви подумайте - автономне сто відсоткове опалення у пяти- девятиповерхівках реально НЕМОЖЛИВО здійснити (із за технічних причин) . А ось влаштувати ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ТЕПЛОВИЙ ПУНКТ для окремо-взятої багатоповерхівки - це реально і вигідно.
котельня Карбишева Показати IP 17 Лютого 2017 20:14
А про мене вже забули.
123 Показати IP 19 Лютого 2017 14:53
скажімо так, опалювати весь район вона не зможе, хіба що влітку гріти воду для мікрорайону і то це під питанням?...тоді для чого вона потрібна взагалі за такі кошти......треба думати над іншою стратегією, як обігрівати мікрорайон з мінімальними затратами на це....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus