USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У мікрорайоні ЛПЗ хочуть побудувати недільну школу

28 Квітня 2016 15:12
Надати земельні ділянку для будівництва недільної школи, що зможе стати духовним центром мікрорайону ЛПЗ, просить громада.

Про це йшлося під час сьомої сесії Луцької міської ради 27 квітня.

Релігійна громада храму преподобного Іова Почаївського УПЦ КП просила надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування церковно-притчевого будинку на вулиці Грабовського.

Депутат Євгеній Ткачук зачитав звернення від громади мікрорайону ЛПЗ, у якому йдеться про прохання виділити у мікрорайоні земельну ділянку для будівництва недільної школи для відродження духовної, історичної та творчої спадщини нашого народу. Ця потреба викликана великою кількістю дітей, які бажають вивчати Біблію, хочуть духовно і всесторонньо розвиватися. Враховуючи, що духовність – це стовп нації, у майбутній недільній школі діти зможуть там опанувати техніку іконопису, пізнати і вдосконалити свою майстерність у вишиванні, гаптуванні тощо. Недільна школа зможе, на думку авторів звернення, стати духовним та навчальним центром мікрорайону ЛПЗ. Під зверненням поставили підписи 418 лучан. Також Волинська єпархія просить сприяння у виділенні земельної ділянки під будівництво недільної школи.

Депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 28 Квітня 2016 15:27
Якщо цей предмет викладати в звичайній школі - то краще школу закрити.
Лучанка Показати IP 28 Квітня 2016 16:04
в районв ДПЗ є церква Фіміам там є недільна школа,якщо я не помиляюсь,хто хоче може йти туди.Там привітно,гарно,затишно. Там є також маленька школа і ЗОШ,чудові викладачі,чудове навчання,чудове ставлення до людей.Хай їх Бог благословить за те,що творять добрі діла
555 до Лучанка Показати IP 29 Квітня 2016 22:00
Вони роблять багато хороших справ. Але при цьому часто дуже м'яко "обробляють" відвідувачів. Дітям там справді цікаво, але інколи вони приходили додому із словами "ви не мої батьки. моя мама - Фіміам". Це було кілька років тому. Можливо, зараз не так...
Релігія Показати IP 28 Квітня 2016 17:24
- опіум для народу. Зараз як ніколи видно справедливість цих слів. Церков по Луцьку - більше, ніж аптек, а через впавшу на вулиці людину переступлять і підуть далі.
azimov Показати IP 5 Травня 2016 10:38
З’явилась книжка з детальними інструкціями, як зробити сільський водоканал та налагодити систему водопостачання у селі: http://despro.org.ua/upload/medialibrary/DESPRO_2016_Silske_vodopostachannia_Posibnyk_%20ta_Dodatky.pdf

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus