USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Після капремонту прибудинкової території на ЛПЗ – низка недопрацювань

3 Квітня 2016 14:36
Вирішити низку проблем, які не врахували під час капітального ремонту прибудинкової території, просять мешканці багатоквартирного будинку на бульварі Дружби народів.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради.

Мешканці будинку №15 на бульварі Дружби народів просять вирішити проблеми, які не врахувалиі під час капітального ремонту прибудинкової території. Про це у запиті до Луцького міського голови повідомив депутат Микола Яручик. На думку мешканців, потрібно викласти бруківкою доріжку біля під’їзду, де є перехід на зупинку громадського транспорту. Також просять встановити криту зупинку на кінцевій зупинці автобуса №28, стоянку для автомобілів біля шлагбауму поблизу вулиці Марка Вовчка, огородити квітники та дитячі майданчики, встановити спортивні споруди (гойдалки), встановити освітлення двору поблизу сміттєвих контейнерів, завезти землі для квітників, завершити ремонт тротуару біля шостого та сьомого під’їздів та зробити розмітку для стоянки автомобілів.

Своєю чергою, мешканці будинку № 52а на вулиці Даньшина просять завезти достатню кількість землі та впорядкувати прибудинкову територію біля фасаду та з тильного боку будинку (зі слів міського голови, у цій будівлі перш за все планують завершити роботи з утеплення).

Депутати підтримали обидва запити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 3 Квітня 2016 23:08
ще б знести загородки, які сектанти поставили перегородивши сполучення вулиць Станіславського та Марка Вовчка.. яке колись хоч і ямисте але було..і швидка при потребі могла проїхати (чи пожежна..) ато якось не по феншую.. і так відгребли пів вулиці..включаючи усі прилеглі газони..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus