USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Спецоперація триває з ночі: на Волині закривають усі гральні заклади

20 Грудня 2019 15:12
Правоохоронці припиняють діяльність усіх гральних закладів міста Луцька та Волинської області.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо із власних джерел в правоохоронних органах.

Як розповіли джерела, операція із закриття гральних клубів розпочалась о 3-й годині ночі 20 грудня. ЇЇ проводять співробітники Управління стратегічних розслідувань у Волинській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції.

Зокрема, відомо, що у Ковелі закрили заклади за адресами вул. Сагайдачного, Театральна, Соборна, Л. Українки, Театральна, П. Могили, Незалежності. У Луцьку – на проспектах Соборності, Молоді, Перемоги, Грушевського, також на вулицях Кравчука, Гордіюк, Ветеранів, Рівненській та на Яровиці.

Як зазначив в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини речник ГУНП у Волинській області Віктор Гомоль, під час спільних практичних заходів з протидії нелегальному гральному бізнесу в ніч на 20 грудня вдалось припинити діяльність 2 покерних та 3 інтерактивних гральних клубів у Луцьку.

За цими фактами проводять досудове розслідування за статтею 203 (частина 2) Кримінального кодексу України.

«Створені постійно діючі мобільні групи, які виявляють, документують та протидіють нелегальному гральному бізнесу», – резюмував він.
За інформацією управління комунікації Національної поліції України, у ніч із 19 на 20 грудня поліцейські припинили діяльність 152 нелегальних гральних закладів на території України. Діяльність 8 підпільних казино припинили у містах Київ, Дніпро, Харків та Запоріжжя і 7 залів для гри у покер – у Луцьку, Кропивницькому, Львові, Миколаєві, Херсоні та Чернігові. Вартість вилученого обладнання становить приблизно 46 мільйонів гривень. Також було вилучено майже пів мільйона гривень, одержаних від клієнтів за можливість доступу до азартних ігор.

Нагадаємо: Кабінет Міністрів України прийняв Постанову, відповідно до якої скасував деякі положення наказу Комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Міністерства фінансів від 12 грудня 2012 року про заборону грального бізнесу в Україні. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков дав розпорядження, аби правоохоронці сьогодні до 16 години припинили функціонування усіх гральних закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Всезнайко Показати IP 20 Грудня 2019 15:41
А "Мальвіну" назад вернуть?
Анонім Показати IP 20 Грудня 2019 16:03
Давно пора позакривати ті наркоманські притони!
хто Показати IP 20 Грудня 2019 16:10
хто в це вірить??? закриють тих "кто неугоден" а решту ??? Або просто перемістяться у просторі
Монархіст до хто Показати IP 21 Грудня 2019 13:52
Ну так допоможи людям позакривати гадюшники. Чи номер в поліцію дати?
125 Показати IP 20 Грудня 2019 16:23
А раніше їх не бачили???? Засліпило?????
123 Показати IP 20 Грудня 2019 16:43
А чого в Горохів ніхто не приїхав щоб позакривати на автостанції ці гадюшники?
Олег Показати IP 20 Грудня 2019 17:15
Вчора політікани які явно в "дєлє" не підтримали реально хороший законопроект про легалізацію грального бізнесу за євростандартами та серйозними обмеженнями для гравців. Ось Зеленський рішив провчити цих ділків. Не хочете працювати по закону, тоді получайте...
Дивно Показати IP 20 Грудня 2019 17:39
Якщо ці "гральні заклади" не законні, то чому їх тільки зараз вирішили закрити, а якщо вони легальні, тоді чому їх взагалі вирішили закрити?
Олег до Дивно Показати IP 20 Грудня 2019 18:52
Тому що легальні компанії які займаються розповсюдженням лотерей, через свою тупість надавали різним ділкам право користуватися своєю франшизою, про це навіть сказав гендиректор компанії МСЛ. Ділки в свою чергу під лотерейною франшизою понавідкривали гральні автомати. Воно і не дивно чому у нас люди негативно ставляться до лотерей в цілому. Тому що більша половина навіть не знає як виглядає справжня лотерея. Тому багато хто думає, що лотерея то і є гральний автомат. Тому щоб зупинити цей бардак, ВР вирішила до того як буде прийнятий новий закон про гральний бізнес, позакривати всі точки псевдо-лотерей. Єдине питання, чому закривають покерні клуби? Вони ж у нас легальні з січня 2019 року. Навіть турніри проходили різні в Києві та Одесі.
Анатоль_Я до Олег Показати IP 20 Грудня 2019 19:09
Наче правильно почали писати, а закінчили ну зовсім не розумно! :) Не рівняйте спортивний покер і ті турніри з тим, що відбувається у закритих закладах і на великі гроші!
124 Показати IP 20 Грудня 2019 18:35
У авакова бабла не мерено.
Любомль Показати IP 21 Грудня 2019 06:43
Щеб закрили у Любомлі. По вулиці володимирський що біля переїзду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus