USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Сьогодні у Луцьку з «Українською люттю» виступить Христина Соловій

14 Серпня 2022 12:57
В обласному центрі Волині з концертом національної солідарності в рамках туру «Українська лють» виступить відома українська співачка Христини Соловій.

Концерт відбудеться в розважальному центрі «Промінь» 14 серпня о 19.00.

Христина Соловій є авторкою хітів «Тримай», «Хто, як не ти?», «Fortepiano». А з початком повномасштабного вторгнення співачка випустила пісню «Українська лють» на підтримку українських воїнів. Також вона випустила кліп на пісню «Я твоя зброя».
«Я їду з концертами Україною, бо це моя справа артистки, мій культурний фронт. У турі я хочу заробити кошти, щоб передати їх на потреби армії. Спочатку я хочу довести, що вже зараз завдяки українським захисникам українська культура може і буде відбуватись в Україні. Навіть під час війни. І жодна русня цьому не зможе завадити. А після і завдяки туру я хочу віддячити українській армії за можливість бути українською артисткою в Україні», – розповідає артистка.
Відзначимо, що спочатку концерт мав відбутися 6 серпня, однак його перенесли на іншу дату – 14 серпня.

Придбати квитки на концерт можна тут.
Важливо! В разі виникнення повітряної тривоги всі глядачі мають пройти в укриття, розташоване в будівлі 1.КП ІАЦ „Волинь-енергософт”, вул. Винниченка,67 2.Луцький ЦТКП Волинської філії ПАТ “Укртелеком”, просп. Перемоги,2 3.ПП “ВВС”, вул. І.Франка,44 4.ПАТ “Волиньгаз”, вул. І.Франка,12 5.Луцький КХП № 2, вул. І.Франка,46 6.ЖКП № 3, вул. Винниченка,25 7.СШ № 5, вул. Перемоги,16. У цьому вам допоможуть працівники локації та організатори події. У разі якщо тривога триватиме не більше години, після її відміни концерт продовжиться у звичному режимі. Якщо тривога триватиме понад годину, ми спробуємо закінчити концерт акустичним виступом в укритті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 14 Серпня 2022 13:17
Був єдиний Великий концертний зал в Луцьку «Промінь» а зробили якусь ху...ю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus