USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку за день перевірили 34 маршрутки, у третини виявили порушення

1 Серпня 2022 20:17
У Луцьку в рамках контролю за безпекою громадського транспорту патрульні 1 серпня здійснили перевірку 34 маршруток. Серед перевірених транспортних засобів 11 виявилися з порушеннями.

Про це повідомили у патрульній поліції Волині.

А саме патрульні склали адміністративні матеріали за:

- ч. 2 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, який використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, що має несправності);

- ч. 3 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, що підлягає обов'язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов)

- ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів);

- ст. 128 (Випуск на лінію транспортних засобів, технічний стан яких не відповідає встановленим вимогам або без необхідних документів, передбачених законодавством);

- ч. 2 ст. 140 (Керування транспортними засобами без погоджених відповідними органами схем та розкладів руху).

Як ми писали, на Волині за тиждень патрульні у складі спільної робочої групи перевірили 110 маршрутних транспортних засобів. З них 53 виявились з порушеннями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus