USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волиньтабаку» заборонили розташовувати кіоски в Луцьку

17 Травня 2017 16:17
Відмовити у розміщенні низки кіосків ТзОВ «Волньтабак» у різних мікрорайонах міста вирішили члени виконкому під час засідання 17 травня.

Відмовити у розміщенні тимчасових споруд ТзОВ «Волиньтабак» у зв’язку з відхиленнями від паспортів прив’язки тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності (незаконне встановлення платіжних терміналів самообслуговування поряд з кіосками) пропонувала начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай.

Йшлося про кіоски на вулиці Дубнівській, 12, проспекті Перемоги, 18, Молоді, 21, Молоді, 5, Соборності, 4, бульварі Дружби Народів, 4, вулицях Воїнів-Інтернаціоналістів, 7 та Глушець (біля зупинки громадського транспорту «Центральний ринок»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 17 Травня 2017 16:21
Часи змінилися. МАФи повинні бути всі заборонені. У місті достатньо приміщень для торгівлі.
А насправді - так Показати IP 17 Травня 2017 17:26
Кіоски - продукт дикої економіки періоду формування збоченої свідомості захланних депутатиків і нуворишів від влади, які прикриваючись благими бажаннями простих людей щось заробити, шоби вижити - засрали міста по саме нікуди. В червні вже БЕЗВІЗ , а ми премось в Європу з своїм уставом, чи то, блін, з кіоском. Ви їх багато в Любліні, Берліні бачили ? Та й в тому самому Мінську чи Бресті хоча би ? Устами ЛУЧАНи глаголить істина !
правдолюб Показати IP 17 Травня 2017 20:18
Хочу сказати ,що вси таки правила не для всих особливо коли ти депутат миськои ради. Подивиться як "гриби" виросли киоски депутата та кума пидприемця "линника" в деяких мисцях навить миськи коммуникации за рахунок миськради перенесли. И вси мовчать , а депутат щей каже до йому погрожують ,просто "цирк".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus