USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку зафіксували рекорд з найбільшою кількістю слів «любов» у листуванні

5 Грудня 2021 19:35
У Луцькому національному технічному університеті зафіксували незвичайний рекорд для «Книги рекордів України».

Про це інформують на офіційному сайті книги рекордів.

82-річний ексдекан технологічного факультету Євгену Філіпчуку отримав диплом за написання двома закоханими студентами, які згодом одружилися, протягом одного навчального року 102 листів, де на 427 сторінках рукописного тексту 781 раз використовується слово «любов». Це, зокрема, зафіксовано в автобіографічному романі «Нехай розкажуть листи».

Як зазначила ректорка Луцького Національного технічного університету Ірина Вахович: «Це непересічна подія для нашого університету, адже декан із багаторічним стажем, кандидат технічних наук, доцент Євген Олександрович Філіпчук потрапив до «Книги рекордів України.

Ми вперше стаємо свідками фіксації рекорду. За 55 років історії ЛНТУ, ми пройшли величезний шлях розвитку і нині молода команда, серед яких потужні науковці і студентство ЛНТУ, ми пліч-о-пліч продовжуємо розвивати наш ЗВО. А оскільки рекорд нашого колеги пов’язаний із любов’ю, то це основне, що нас стимулює до розвитку, надихає і дає впевненість у майбутньому».
Офіційний представник і експерт національного проєкту «Книги рекордів України», заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький на церемонії нагородження вручив автору оригінального рекорду Євгену Філіпчуку диплом «Книги рекордів України». Саме цей диплом підтверджує факт реєстрації оригінального досягнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus