USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку затримали одного з грабіжників, які закатували до смерті дружину сільського голови

19 Січня 2018 18:07
Арештували ще одного із числа нападників на будинок сільського голови. Другого злочинця, який підозрюється у розбійному нападі та умисному вбивстві у селі Стратин Рогатинського району, затримали у Луцьку.

Про це повідомляє СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Працівники управління карного розшуку ГУНП в області затримали нападника в порядку ст. 208 КПК України у м. Луцьк, та оголосили повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 («Розбій»), п. 6, п.12 ч. 2 ст. 115 («Умисне вбивство») Кримінального кодексу України.

Як повідомляли у СК ГУ НП в Івано-Франківській області, 14 березня 2017 року на оселю голови сільської ради села Стратин Рогатинського району напало четверо невідомих у масках. Із застосуванням зброї вони зв'язали полімерними хомутами та скотчем подружжя. Під час розбійного нападу, поєднаного з проникненням у житло, зловмисники викрали 10 000 гривень та газовий пістолет марки "МСП 3364".

Від одержаних тілесних ушкоджень, що супроводжувались перекриттям органів дихання, дружина господаря померла на місці, а чоловік доставлений на лікування у районну лікарню.

Відповідно до ухвали суду підозрюваний, на час досудового розслідування утримуватиметься в установі виконання покарань протягом 60 днів.

Досудове розслідування триває.

Зловмиснику загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
11 Показати IP 19 Січня 2018 21:29
Активісти вперед!!! Визволяйте його!! За що його затримали)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus