USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Отримував посилку: у Луцьку затримали киянина з кілограмом психотропів

23 Жовтня 2020 10:46
У Луцьку затримали киянина під час отримання ним на пошті посилки із психотропною речовиною.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

За процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури співробітники Управління СБУ в області спільно з працівниками Луцького відділу поліції в межах розслідування кримінального провадження про вчинення наркозлочинів 22 жовтня 2020 року затримали у Луцьку 20-річного киянина під час отримання ним на пошті посилки із психотропною речовиною – близько 1 кг PVP.

Слідство вважає, що чоловік займався збутом наркотиків через так звані «закладки». Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

Відомості про факт незаконного придбання та зберігання з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч.3 ст. 307 КК України) внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У кримінальному провадженні призначено низку експертиз.

Вирішується питання про повідомлення молодику про підозру у вчиненні злочинів.

Прокурори клопотатимуть і про обрання чоловікові запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкцією ч. 3 ст. 307 ККУ за незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут психотропних речовин в особливо великих розмірах передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus