USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку затвердили договір про обслуговування електронних систем у громадському транспорті

17 Липня 2019 09:43
В обласному центрі Волині затвердили двохсторонній договір про обслуговування електронних систем в громадського транспорті міста Луцька.

Про це йшлося 17 липня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Так, на розгляд членів виконкому було винесене питання про погодження двохстороннього договору про обслуговування електронних систем в громадського транспорті міста Луцька.

Нагадаємо, у конкурсі на оператора електронних систем у луцьких маршрутках перемогло турецьке підприємство «KENT KART EGE ELEKTRONIK» спільно з «PAYNET SERVICES».

Як зазначав раніше начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов, на укладення договору після прийняття рішення потрібен місяць, а оператор має впровадити електронні системи оператор має протягом 4 місяців з дати укладання договору.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад наголошував, що підприємство «KENT KART EGE ELEKTRONIK» надає послуги в багатьох країнах світу на сучасному європейському рівні.

«Воно забезпечить впровадження електронного квитка та електронний облік пасажирів у маршрутках і тролейбусах в нашому місті. Окрім впровадження е-квитка, у громадському транспорті працюватиме GPS-навігація, що дозволить чітко відслідковувати своєчасність прибуття громадського транспорту, також діятиме безконтактна система оплати», - каже посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 17 Липня 2019 11:10
так вже стоять в маршрутках трекери і все видно на МАК від Візор. чому керманичі не говорять скільки обійдеться зміна одного оператора на іншого для пасажирів? я чув, що в тернополі просили за обладна ння на 1 маршрутку близько 2000доларів, Привіт проїзд по 10 грн?
Олександр до 777 Показати IP 17 Липня 2019 12:01
Трекери стоять, але або не працюють, або відключені водіями, тому якість такої "послуги" вкрай незадовільна. І в електротранспорті трекери взагалі відсутні. Але мова йде не про трекінг, а в першу чергу за електронний квиток. А реально працюючий моніторинг транспорту - як додатковий бонус. Для пасажирів поки що в плані вартості глобально нічого не зміниться. А коштувати це буде 8% від суми, що пасажири будуть оплачувати, тобто менше половини гривні при поточній вартості проїзду у маршрутках і чверть - для тролейбусів. З пільговиків відсоток ще менший - 4%. Не скажу мало це, чи багато, але явно не катастрофа, як видається декотрим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus