USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку затвердили новий перелік зупинок громадського транспорту

15 Травня 2019 10:25
Ліквідують низку зупинок, що розташовані в межах пішохідної доступності (100-600 метрів одна від одної), а також перенесуть окремі зупинки.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 15 травня.

У результаті обстеження визначили, що у місті існує значна кількість перегонів довжиною менше 400 м, а саме 60 %, що робить актуальним питання проведення ревізії мережі зупинок громадського транспорту та розгляду доцільності виключення зупинок «на вимогу».

Як повідомив начальник управління транспорту та зв’язку міськради Володимир Степанов, з 83 ліквідованих зупинок, переважно зупинки на вимогу. Він відзначив, що питання зупинок варто розглядати у контексті впровадження електронного квитка.

На виконання розпорядження міського голови від 25.10.2018 № 477 для визначення реального стану зупинок громадського транспорту та поліпшення умов пасажирських перевезень робочою групою з контролю за благоустроєм зупинок громадського транспорту у Луцьку обстежили зупинки міста. Відповідно до актів обстеження пропонують:

- перенесення зупинки на вул. Ветеранів (біля будинку на пр ті Соборності, 13б) до будівлі на пр-ті Соборності, 21а;

- суміщення зупинок на вул. Гнідавській, 56 та на вул. Гнідавській, 72 з утворенням зупинки на вул. Гнідавській, 58;

- суміщення зупинок навпроти будівлі на вул. Конякіна, 2 та навпроти будівлі на вул. Конякіна, 6 у зупинку навпроти будівлі на вул. Конякіна, 4 (протезний цех);

- суміщення зупинок біля будівлі на вул. Конякіна, 6 та біля будівлі на вул. Конякіна, 2 у зупинку біля будівлі на вул. Конякіна, 4 (протезний цех);

- перенесення зупинки біля будинку на вул. Корольова, 12 до будинку на вул. Корольова, 8;

- перенесення зупинки навпроти будинку на вул. Корольова, 12 до будівлі дитячого садка № 8;

- суміщення зупинок на вул. Станіславського, 34 та на вул. Станіславського, 48 у зупинку на вул. Станіславського, 44;

- ліквідація зупинок, що знаходяться в межах пішохідної доступності (на відстані 100-600 м).

Управління транспорту та зв'язку додатково пропонує: ліквідувати зупинки на вул. Ранковій, біля та навпроти буд. 26; ліквідувати зупинку на вул. Теремнівській, 52, залишивши зупинку на вул. Теремнівській, парна сторона, за поворотом на вул. Підгаєцьку; залишити зупинку на проспекті Волі, 39.

До запропонованого у проект рішення переліку увійшли 436 зупинок громадського транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 15 Травня 2019 11:36
Можливо впорядкування деяких зупинок і потрібне, проте не зрозуміло для чого ліквідовувати зупинки "На вимогу", адже вони є не обов'язковими. Але якщо на якійсь зупинці "на вимогу" постійно просять зупинитися, то необхідно там зробити постійну. Це так мало би бути в інтересах пасажирів. Зупинки потрібні пасажирам, а не водіям, підприємствам, міськраді тощо. В деяких місцях, які підпадають під визначення "в межах пішохідної доступності (на відстані 100-600 м)" треба було б взагалі ще їх доати для зручності пасажирів. Чи це для кого робиться, хто тих пасажирів питає? Саме головне що ці питання вирішують ті, які взагалі не користуються міським транспортом, а виключно службовим чи власним.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus