USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку затвердили склад молодіжної ради

4 Липня 2018 10:07
До складу молодіжної ради, створеної при Луцькій міськраді, увійшли 25 осіб.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 4 липня.

Як підкреслив директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик, органи студентського та учнівського самоврядування не можуть повністю реалізовувати молодіжну політику без підтримки місцевих органів управління. Тож із цією метою 25 квітня при міськраді створили молодіжну раду.

Пізніше управління оголосило та провело конкурс для визначення членів молодіжної ради.

Так, до її складу увійшли 25 осіб. Це учні та студенти місцевих навчальних закладів, а також члени громадських організацій.

Як зауважив Олексій Веремійчик, члени молодіжної ради матимуть право приходити на сесії міськради і депутатські комісії.

«Молодіжна рада буде своєрідним місточком між владою і студентськими та учнівськими підрозділами. Її члени доноситимуть у рекомендаційному порядку владі свої ініціативи», – сказав Олексій Веремійчик.

Він розповів, що на розгляд департаменту надійшло близько 40 заявок про долучення до молодіжної ради.

«Це майданчики, де збиратимуться члени молодіжних організацій. Вони спілкуватимуться, напрацьовувати певні думки, продукуватимуть ідеї», – наголосив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт і додав, що «молодь потрібно підтримувати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus