USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прилуцька сільрада передала майно громаді Луцька

27 Листопада 2019 16:08
Територіальна громада міста Луцька надала згоду на прийняття у власність майна територіальної громади Прилуцької сільської ради.

Про це йшлося 27 листопада під час засідання 66-ї сесії Луцької міської ради.

Попередньо Луцька міськрада підготувала та направила два листи, адресовані Ківерцівській районній раді та Прилуцькій сільській раді, з проханням перерахувати все майно, яке громада готова передати Луцьку у зв’язку з об’єднанням.

Так, Ківерцівська районна рада передає школу та дитсадок «Сонечко» у Прилуцькому, приміщення закладу освіти в селі Дачному. А також три фельдшерсько-акушерські пункти, зокрема в Дачному та Прилуцькому.

Своєю чергою, Прилуцька сільська рада передає все майно, яке має на бухгалтерському обліку, – це приміщення, комп’ютерна техніка, стільці, транспортні засоби тощо.

Як наголошено в обґрунтуваннях до проєктів рішень, ці зміни необхідні для впорядкування, облікування та ефективного використання майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus