USD 39.76 40.00
  • USD 39.76 40.00
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку завершився чемпіонат міста з мініфутболу серед шкільних команд: хто переміг. Фото

20 Жовтня 2023 16:41
Тридцять колективів взяли участь у Чемпіонаті міста Луцька з мініфутболу серед учнів 5-7 класів збірних команд ЗЗСО. Однак переможець лише один – 22-й ліцей. У фіналі цей колектив не помітив команду 9-го ліцею, забивши шість сухих м’ячів.

Організували масштабний мініфутбольний турнір для школярів Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з департаментом освіти Луцької міської ради.

Сьогодні на майданчику 22-ї школи відбулися фінальні ігри Чемпіонату Луцька, у яких взяли участь ліцей №5, ліцей №9, ліцей №22 та ліцей №27.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода наголосила, що підтримка дитячого спорту зараз дуже важлива.

«Це покоління наших дітей піддалося багатьом випробуванням. Спочатку був Covid, відтак – повномасштабна війна. Діти були відірвані від навчання. Зараз потрібно докладати максимум зусиль, щоби вони хоча б мінімально відчували нормальне дитинство. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» з перших днів свого існування підтримував дитячий спорт. Ми переконані, що дітей потрібно розвивати як духовно, так і фізично. Звісно, цей чемпіонат ми також підтримали. Учасники фінальних ігор отримають нагородну атрибутику та футбольні м’ячі, аби надалі показувати ще кращі результати», – розповіла Катерина Шкльода.
У матчі за третє місце зійшлися команди, які програли півфінали, – ліцеї №27 та №5. У непростому матчі перемогу святкував саме колектив ліцею №5 з рахунком 3:2, примірявши на себе бронзові медалі.
А ось фінал виявився неочікувано легким для команди ліцею №22, яка з рахунком 6:0 розгромила 9-й ліцей.
Кращим воротарем турніру став Мирослав Вознюк, захисником – Юрій Гайфулін. А найкращим гравцем турніру визнали Дмитра Ярощука.
Помічник тренера команди-переможниці ліцею №22 Ігор Вознюк зауважив, що юні футболісти продемонстрували на турнірі серйозний рівень. Багато дітей, які були у колективах, займаються в ДЮСШ №2, в школі «Волині» та інших футбольних школах.

«Наша команда другий рік поспіль бере участь у цьому турнірі. Як і минулого року, цьогоріч все пройшло просто чудово. Команди продемонстрували класний рівень, діти отримали велике задоволення, ще й призи. До того ж, для дітей це можливість показати свої навики та здобути досвід», – відзначив Ігор Вознюк.
Щодо легкого фіналу, то Ігор Вознюк зауважив, що чимало гравців команди ліцею №22 відвідують футбольну секцію в ДЮСШ №2, де дітей тренує Микола Наконечний. Вочевидь його тренувальний процес пішов на користь.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus