USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку – збір крові для малюків-поспішайок

15 Листопада 2019 10:34
15 листопада з 09:00 до 13.00 на базі Волинського обласного перинатального центру, за адресою м. Луцьк, вул. Загородня 20, відбудеться благодійна акція до Міжнародного дня передчасно народжених дітей. Під час акції буде проводитись збір донорської крові для поспішайок, що знаходяться на лікуванні у профільних закладах області. Про це в мережі інформує «Краплина життя».

«Запрошуємо усіх, хто хоче допомогти найкрихітнішим жителям Волині та долучитись до встановлення нового рекорду зі збору донорської крові, приєднатись до нашої акції та зробити це гарною традицією, яка реально рятує життя.

Для того, щоб взяти участь, Вам треба бути повнолітнім, важити більше 50 кг, мати при собі паспорт, ідентифікаційний код та гарний настрій.

Поділіться краплинкою життя та знайте, що кожною усмішкою здорового малюка їх батьки завдячуватимуть саме Вам», – йдеться у дописі.

Захід організовано за участю та спонсорської підтримки Волинської обласної держадміністрації, фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», благодійних організацій «Краплина життя» та «Ранні пташки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus