USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку збудують нові гаражі для військових ветеранів

2 Липня 2020 11:32
На вулиці Електроапаратній з’явиться новий гаражний кооператив.

Про це йшлося 2 липня під час засідання позачергової 85 сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули проєкт рішення про надання обслуговуючому кооперативу «Гаражно-будівельний кооператив «ФОРПОСТ» дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для колективного гаражного будівництва (В 02.06) на вулиці Електроапаратній.

Керівник управління земельних ресурсів Сергій Шабала зазначив, що гаражний кооператив зареєстрований, а її членами є учасники бойових дій, ветерани АТО/ООС та Афганістану.

Як зазначили депутати, будівництво гаражів у вказаному районі дозволить облагородити територію, адже зараз там незаконно викидають сміття.

Окрім того, у майбутньому, згідно з генеральним планом міста Луцька, передбачено будівництво дороги з вулиці Дубнівської до вулиці Трункіна.

Отож, депутати вирішили надати кооперативу «ФОРПОСТ» дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для колективного гаражного будівництва (В 02.06) на вулиці Електроапаратній, орієнтовною площею 0,3 га.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 2 Липня 2020 13:14
для чого ці гаражі...совок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus