USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку згоріло авто: підозрюють підпал

11 Серпня 2019 11:52
Підпал чи самозагорання: правоохоронці розслідують інцидент, коли у Луцьку на вулиці Гущанській, що поблизу авторинку, вщент згоріла Skoda Octavia.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Як стало відомо 8 серпня лучанин залишив своє авто поруч з територією авторинку на ніч. Близько 3:35 сталося загорання. Пожежники прибули на місце події вже за 7 хвилин, однак транспортний засіб вже встиг вигоріти вщент.

На місце події направили слідчо-оперативну групу.
«Зробили детальний огляд місця події. Вилучили низку речових доказів, зокрема і пожежне сміття. Наразі за цим фактом відомості вже внесли до реєстру досудових розслідувань за ч.2 статті 194 ККУ- мова йде про пошкодження майна шляхом підпалу. Наразі правоохоронці розглядають дві версії умисний підпал чи замозагорання транспортного засобу. В ході досудового розслідування це все буде з’ясовано», - розповів головний спеціаліст сектору комунікацій ГУНП у Волинській області Олег Плазовський.

Журналістам телеканалу Аверс вдалося поспілкуватися з відвідувачами авторинку, вони зазначають – власники автомобілів часто залишають їх поруч з територією ринку на ніч.

Очевидці кажуть, ще ввечері автівка була неушкодженою. Охорона ж цієї території припускає версію підпалу.

Детальніше дивіться у сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Правдоруб Показати IP 11 Серпня 2019 12:24
Тепер включаємо логіку! Автомобіль залишили біля авторинку, тобто власники авторинку коштів з авто які продаються зовні не отримують. Як стимулювати продавців авто користуватись послугами авторинку? Правильно, зробити так щоб люди боялись залишати авто ззовні ринку - підпал як самий еффективний та резонансний спосіб. P.S Шукайте тих кому це вигідно.
Анонім до Правдоруб Показати IP 11 Серпня 2019 15:04
вибачаюсь,а ,може,мацкалі...
Ірина Показати IP 11 Серпня 2019 15:44
Тепер включаємо логіку! В тому місці,де згоріло це авто,в основному продають бляхи і дешеві старі автомобілі. Навряд чи це має відношення до авторинку...
Блондин. Ка. Показати IP 11 Серпня 2019 21:14
Логіка в тому,що платні місця не всі зайняті. Інвестори гроші вклали,і їм все одно, хто платить,чи бляха, чи еліт.На травичці безкоштовно,а це декого бісить.Тут і собака порилась.
Генрі Показати IP 11 Серпня 2019 22:29
Або сама загорілась. або якісь кретини так розважались . В будь-якому разі залишати авто в таких глухих місцях необачно .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus