USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку зменшили податок на нерухоме майно

14 Липня 2020 11:45
У Луцьку та на території Прилуцького старостинського округу зменшили розмір податку на нерухоме майно.

Про це стало відомо 14 липня під час дистанційного засідання позачергової 87-ї сесії Луцької міської ради.

У відповідності до змін, внесених у проєкт рішення луцькими депутатами, на території міста та Прилуцького старостинського округу зменшили ставку плати за житлову нерухомість з 0,75 до 0,5%.

«Фактично вся нежитлова нерухомість, яка є в Луцьку, сплачує податок. Для того, щоб дати людям можливість вийти із кризи, спричиненої карантинними обмеженнями, зменшенням економічної спроможності громадян, потрібно зменшити податки», - зазначив депутат Ігор Поліщук.

Так, у відповідності із пропозицією депутата Ігоря Поліщука відтепер ставка на нежитлове майно зменшилася з 0,75% до 0,5% (окрім казино і грального бізнесу, де залишили ставку 1,5%). Також ставку в 0,75% залишилися для АЗС.

«У зв’язку із прогнозованим ростом мінімальної зарплатні, який задекларував наш уряд, у зв’язку зі зменшенням ставки податку на нерухоме майно, міський бюджет великих втрат не понесе», - наголошувала раніше директор управління фінансів Луцької міської ради Лілія Єлова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 14 Липня 2020 20:16
що, крутелики забагато податків платять ? непорядок !!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus