USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку змінили програму купівлі житла для бійців АТО

21 Березня 2017 16:50
Учасники бойових дій самі зможуть займатися підбором квартир для купівлі на умовах співфінансування 50 на 50%.

Про це йшлося під час 20-ї сесії Луцької міськради 21 березня.

Депутати розглянули проект змін до програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, інвалідів війни, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі в проведенні антитерористичної операції, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти військовослужбовців зазначених категорій на 2017-2019 роки.

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, спочатку кошти у рамках програми планували виділяти управлінню капітального будівництва, яке купувало б квартири на умовах співфінансування, а потім передавати учасникам бойових дій. Після переговорів з учасниками АТО прийняли рішення внести зміни до програми: тепер кошти виділятимуть департаменту соціальної політики, і через «Ощадбанк» на умовах співфінансування учасники бойових дій самі займатимуться підбором квартири для себе.

Депутат Павло Данильчук озвучив ще одну зміну, яку висунули до проекту програми члени бюджетної комісії: якщо кошти у рамках програми не будуть використані до 31 жовтня, їх спрямовуватимуть на купівлю житла для пільгових категорій, інвалідів та учасників війни.

Депутати підтримали зміни до програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кобилинський Показати IP 21 Березня 2017 22:11
Мені мають дати квартиру в центрі і новобудові і безкоштовно .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus