USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку змінили схему руху на вулиці Яровиця

6 Травня 2021 11:00
Рух на перехресті вулиць Яровиця та Набережна змінили.

Про це стало відомо під час оперативної наради Луцького міського голови.

Нагадаємо, в Луцьку триває впровадження змін схеми руху на багатьох перехрестях у місті, аби розвантажити транспортний потік в найбільш проблемних місцях. Зокрема, на вулиці Яровиця дозволений рух ліворуч з обох смуг.

Однак, зауважив Луцький міський голова Ігор Поліщук, чимало водіїв не звертають увагу на знак дорожнього руху і все одно займають ліву смугу для повороту. Тож він доручив департаменту ЖКГ міськради провести інформаційну кампанію і повідомити якомога більшому колу містян про зміни в організації дорожнього руху в місті.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ооо! Показати IP 6 Травня 2021 13:11
нарешті розібрався, на спуску з Яровиці для повороту ліворуч на Набережну рух здійснюється по 2-х смугах, з правої смуги можна повертати як ліворуч так і праворуч. Ч ого розміщену інформацію не продублювати графічно - схемою?
Irop Показати IP 6 Травня 2021 14:01
До таких нових фото/схему потрібно прикріплювати, яка відповідає місцю, а не ілюстративне фото.
Дивні Дива Показати IP 6 Травня 2021 17:32
А які ж, цікаво, обмеження повороту ліворуч на Набережну з правої частини Яровиці існували до зміни схеми руху?
Олег до Дивні Дива Показати IP 6 Травня 2021 18:40
Жодних....
Симон до Олег Показати IP 6 Травня 2021 20:38
А п 10.4 правил дорожнього руху про що говорить ? читали ? Певно ні.
ДВ Показати IP 6 Травня 2021 18:54
Якщо їхати від Цуму по вул.Винниченка в сторону Променя, то перед кільцем два знаки показують, що необхідно уступити дорогу, так як головна дорога йде по кільцю. Далі над дорогою перед кільцем повісили два знаки які дозволяють їхати прямо із вул.Винниченка на вул.Стрілецька і ліворуч на вул.Яровиця, другий - прямо і праворуч. Може хтось пояснить .....
Анонім до ДВ Показати IP 7 Травня 2021 09:05
знаки вішали різні бригади)))
Коля. Показати IP 6 Травня 2021 23:32
А чому ідіоти які придумали д...більну розмітку на кільці, ще досі не з обрубаними руками? Як маршрутка наприклад, має заїзжати на кільце з проспекту Василя Мойсея, з правого ряду, коли прявий ряд по тій розмітці тільки для повороту на Грушевського? Який наркоман там розмітку робив?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus