USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вулиця Героїв УПА у Луцьку - небезпечна для пішоходів

5 Грудня 2016 08:15
Кошти на капітальний ремонт вулиці Героїв УПА просять передбачити в бюджеті міста.

Про це стало відомо під час першого пленарного засідання 15 чергової сесії Луцької міської ради.

Депутат Аркадій Саламатін у своєму запиті попросив при формуванні бюджету міста на наступний рік передбачити кошти на капітальний ремонт вулиці героїв УПА на ділянці від повороту на вулицю Селищну до межі Луцька. Він також наголосив, що там треба створити умови для пішоходів та велотранспорту.

«Вказана ділянка - вузька, на ній важко розминутися учасникам дорожнього руху. Для пішоходів і велосипедистів взагалі відсутні умови для безпечного пересування. Вони змушені рухатися проїжджою частиною, яка перебуває в аварійному стані. А найголовніше - це в’їзд в місто Луцьк», - наголосив депутат.

Колеги підтримали згаданий запит. Нагадаємо, жителі вулиці Героїв УПА змушені щодня ризикувати власним життям, просто йдучи до зупинки. Колись дорога слугувала лише виїздом до прилеглих до Луцька сіл. Зараз вона сполучає місто з об'їзною трасою міжнародного значення. На вулиці доволі інтенсивний рух транспорту, особливо вантажного, велосипедистів та пішоходів, проте тротуари залишаються необлаштованими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Влад Показати IP 5 Грудня 2016 12:01
Треба ще встановити обмежувачі руху біля школи і дитячого садочка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus