USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку знесли ринок «Львівський»

14 Вересня 2017 16:45
У Луцьку на місці ринку, де протягом останніх 15 років кипіло життя, нині залишилися лише дерев'яні дошки, шматки пінопласту, шиферу, цегли та бруківки. Про торгові кіоски нагадують тільки бетонні фундаменти, які теж невдовзі розіб'ють.

Втім, на «Львівському» декілька підприємців й досі розбирають рештки павільйонів, які раніше приносили їм копійку в сімейний бюджет, пише Волинь24.

«Нам ніхто не давав альтернативи для роботи, жодної перспективи для малого бізнесу. Ми збирали підписи проти знесення ринку, але гроші роблять уса. Ми просили сквер навпроти, щоб торгувати фруктами чи овочами, а нам не дозволили. Там рай для алкашів», - обурився один з підприємців ринку.

Чоловік додав, що міська влада пропонує у перспективі облаштувати торгові місця поблизу ринку «Львівський» за автопарковкою, проте, начебто, квадратний метр там коштуватиме 1000 доларів.

Ще одна лучанка додала, що завтра, 15 вересня, йде здавати посвідчення підприємця.

«Місця для роботи в мене немає, то чого я маю податки платити? Це нереально! Я буду сидіти вдома і державі платити за те, що вона мене «взула»?», - зазначила вона.

Нагадаємо, підприємці з ринку «Львівський» просили вирішити питання щодо їх «виселення» із земельної ділянки, яку нещодавно придбав забудовник Руслан Юзва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
КЛВ Показати IP 14 Вересня 2017 18:38
УРА-а-а-а-а !!!!!!
1 Показати IP 14 Вересня 2017 20:12
Шо ура, дурік? Сміття порозносило по всій вулиці. Муніципали ходять туди-сюди. Гуляють... Хто прибирати вулицю буде???
Луцьк до 1 Показати IP 14 Вересня 2017 22:05
Не все одразу, приберуть сміття і щось побудують. Все ж краще ніж базар. А наші люди завжди проти щось нового. А це все таки розвиток міста, а не бомжатник, як на Старому ринку.
... Показати IP 14 Вересня 2017 22:14
Гарний початок, тепер на центральний !!!
Лалала Показати IP 15 Вересня 2017 00:28
А ви взагалі подумали про людей, які проживають поряд з цим "чудовим" будівництвом? Я погоджуюсь, що базарчик був не найкращим, але він не створював, так би мовити, сусідам якихось великих проблем. А тепер людям, які знаходяться, грубо кажучи, через паркан доведеться щоранку прокидатися від шуму техніки і жити з будівельним краном над головою. Щиро бажаю усім захисникам цього клятого будівництва такого ж "щастя".
Abc Показати IP 15 Вересня 2017 07:02
А ще варто згадати, що продукти на базарчику були якісніші та достуступніші, ніж в сусідніх магазинах, а деяких товарів вже нереально знайти поблизу.
Та да до Abc Показати IP 15 Вересня 2017 16:26
Ти мабуть ніколи там не був. Фрукти та овочі не найкращої якості за найвищими цінами-та дешевше було на варшавку з'їздити, враховуючи ціну на проїзд.
КЛВ до Лалала Показати IP 15 Вересня 2017 08:06
А що ти розраховував на санаторнi умови оселяючись у Луцьку ?
Лалала до КЛВ до КЛВ до Лалала Показати IP 16 Вересня 2017 00:50
Та не те що б. Проте Луцьк завжди мені здавався комфортним та приємним містом. А зараз, коли "мішки з грошима" думають лише про те, як нажитися на простих людях, наше рідне місто реально перетворюється невідомо на що. І якщо вже на те пішло, то в Києві куди краще проживати. Там вже цей період минув і всі просто живуть в багатоповерхівках. А Луцьк типу розвивається і оці висотні будинки останні кілька років з'являються, як гриби після дощу на першому-ліпшому клаптику землі. І все б нічого, якби вони не руйнували звичне життя людей, які проживають у власних будинках на приватизованих ділянках. А то таке враження, що приватні будинки вже не в моді. Усім тепер подавай "вулики" сумнівної якості.
КЛВ до Лалала Показати IP 17 Вересня 2017 12:34
Я думаю що будують бо е попит. А на своi будинки землi усiм не хватить. У кого е свiй будинок той не проти й мати квартиру, вкладають у нерухомiсть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus