USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку звільнять водія маршрутки, який образив матір загиблого бійця

3 Лютого 2021 11:53
У Луцьку водій транспортного засобу на маршруті № 10 образив маму загиблого учасника АТО.

Інцидент трапився 2 лютого. Про це під час засідання виконкому повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«У мене є інформація про те, що водій транспортного засобу на маршруті № 10 із номером державної реєстрації АС 4854 АІ образив маму загиблого учасника АТО, сказавши, що у неї фальшиве посвідчення й інші малоприємні вислови», - зазначив міський голова.

Він звернувся до начальника управління транспорту та зв’язку Володимира Степанова із вимогою розібратися у неприємній ситуації.

«Необхідно запросити перевізника і ту матір, яку образили. Якщо інформація підтвердиться, то передайте побажання цьому перевізнику від міського голови. Я хочу, щоб звільнили цього водія за такі дії! Якщо людина не розуміє елементарних норм моралі та етики, то йому необхідно працювати десь у іншій сфері, а не з людьми. І перевізника окремо попередьте, якщо будуть подібні випадки, то міська рада буде з особливою ретельністю переглядати його участь у майбутніх конкурсах», - наголосив Ігор Поліщук.

На це Володимир Степанов відповів, що відсьогодні водія маршрутки відсторонили від роботи.

«О 8:00 ранку відбулася зустріч в кабінеті директора підприємства. Під час зустрічі були присутні представники спілки ветеранів АТО і мама загиблого бійця. Був і цей водій. Як мені відомо за попередньою інформацією, водія відсторонять від роботи. Буквально сьогодні вранці водій маршрутки заперечував інцидент. Але після того, як ми передивилися відеозапис із камери, встановленої у салоні автобуса, все підтвердилося. Перевізник уже попросив вибачення перед мамою загиблого воїна. Така поведінка є неприйнятною», - повідомив Степанов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
бух Показати IP 3 Лютого 2021 11:59
і права заберіть...... назавжди
Народна прокуратура Показати IP 3 Лютого 2021 12:20
Ігоре, Ви - молодець Лише швидкі й рішучі дії мають ефект.
Водій Показати IP 3 Лютого 2021 14:55
Не образив він просто сказав правду. Але правда нам не потрібна , потрібна радянська міфологія
Жах ! Показати IP 3 Лютого 2021 15:28
Цій жінці НЕОБХІДНО отримати пільгову " картку " і не буде мати проблем ні собі ні водіям...
АТО Показати IP 3 Лютого 2021 15:58
Відправити водія і АТО.
До ато Показати IP 3 Лютого 2021 16:12
Зараз проблем з укомплектуванням військових частин немає.Одних тільки військовослужбовців -жінок у 14 омбр до тисячі чоловік і всі з посвідченням ато.Деякі служать цілими сімями.Так шо скоро поїду. Мінус поставив я
Справедливості нема. Показати IP 3 Лютого 2021 18:04
Ось так через 6 гривень людина втратила роботу, яку досить не легко знайти в тепіришній час тим більше в Україні. Молодці! Ура! Звільнили! Супер, напевне сім'я його теж грандіозно святкує, можливо і дітки є.. можливо маленькі.. Чудова новина, а випадок ще кращий.
!!!! до Справедливості нема. Показати IP 3 Лютого 2021 18:34
Какой ужас! О чем пишешь? раг ..ь безмозглий! мама! которая потеряла сина ..... чтоби ти сидел на теплом диване и пащекував о справедливости! И Бога не боитесь!
До Володимира Степан Показати IP 3 Лютого 2021 19:15
Неприпустима ситуація!!!Потрібно розібратись Але я про інше. Чому водії міських маршруток, ,на зупинках стають на відстані пів метра і більше від бордюра ?Як можна зійти нормально , не травмувавшись, як виходять літні люди, неповносправні , особливо у зимовий час.? Це триває вже довго і це масове явище. То тролейбус або новий автобус , при великих габаритах, може маневрувати , а жовті маршрутки ні ? Хто видає власникам ліцензії на цей добитий транспорт за кермомо якого водії, які не вміють чи не хочуть кермувати нормально і бачити людей? Сьогодні у тролейбусах перевіряли картки та дивились чи всі пасажири зайняли сидячі місця.Проблема.? Шановний .В. Степанов, ви -відповідальна особа, моніторте роботу водіїв маршруток, бережіть здоров"я пасажирів . Почуйте нас у міській раді
Руслана Показати IP 3 Лютого 2021 22:20
А прийняти вибачення, яке було принесене водієм !!!? Ні....давайте його привселюдно принизимо і позбавимо роботи!!! Нехай сім`я сидить без грошей!! Отак пасажирка показала себе матір`ю Героя і довівши свою правоту, спить спокійно.
Народна прокуратура Показати IP 3 Лютого 2021 23:37
До Руслана. Скажу зі свого досвіду, що про сім'ю і дітей люди згадують лище коли їх притягують до відповідальності. А коли щось витворяють чи вчиняють злочини, чогось про це не думають.
Руслана Показати IP 4 Лютого 2021 21:45
А я скажу зі свого досвіду,коли щиро просять пробачення,то пробачають і не таке .
Моралістка Показати IP 5 Лютого 2021 10:19
У сім ї матері загиблого Героя горе від втрати сина та бідність, я це розумію та співчуваю. Але чому «Коз.....м отпущения» вирішили зробити шофера, тепер шофер може взагалі не повинен просити показувати посвідчення ? просто людина заходить каже: "посвідчення" і сідає ? ви хочете сказати за те що він засумнівався в дійсності посвідчення великий кримінал ? у сучасному світі не існує підробок документів ? яким чином водій проявив неповагу до матері загиблого Героя або до самого Героя ? були б якісь образи ТО СІМ Я НЕ УПУСТИЛА Б МОЖЛИВОСТІ СКАЗАТИ ЦЕ У ВІДЕО, чому не сказала чим водій так образив, чому не показали відео їх розмови зараз все записується в маршутці ? чому цього не показали по телебачені ? Або нічого не було, а водій постраждав !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus