USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцьких ліфтах через знеструмлення вчора застрягло 30 людей

24 Листопада 2022 15:51
Через аварійні вимкнення електроенергії 23 листопада із ліфтів у Луцьку визволили 30 людей.

Про це повідомив директор підприємства «Волиньліфт» Андрій Ткачук, передає Суспільне.

З його слів, комунальники не можуть вимикати усі 700 ліфтів у місті, щоб убезпечити людей від застрягання. Відтак просять людей не користуватися ліфтами без потреби, особливо під час повітряних тривог.

«Поки ситуація нестабільна з увімкненням світла, воно може з’являтись та аварійно зникати, тому люди самі мають дбати про свою безпеку і думати, перш ніж користуватися ліфтом», – каже Андрій Ткачук.

«У зв’язку з тим, що 23 листопада були перебої й з телефонним зв’язком один чоловік зміг додзвонитися до аварійної служби «Волиньліфт» лише після 17:00 та просидів заблокований у підйомнику понад три години», – говорить Андрій Ткачук.

Станом на ранок 24 листопада уже надійшли три виклики про людей, які застрягли в ліфтах. Окрім аварійної бригади, яка працює цілодобово, у службі «Волиньліфт» працюють бригади в окремих мікрорайонах міста – на ЛПЗ, 40-му та 33-му.

Зауважимо, внаслідок аварійних відключень світла в Луцьку почастішали випадки, коли люди застрягають у ліфтах, які зупиняються через знеструмлення. Зокрема, 25 та 26 жовтня комунальники зафіксували майже 120 таких випадків.

Станом на ранок 24 листопада процес заживлення Луцька та навколишніх сіл триває – з 18:00 години 23 листопада майже уся Волинська область знеструмлена внаслідок обстрілів російських військ енергетичних об’єктів України в післяобідню пору. Також без світла низка регіонів України.

Станом на 10:00 на Волинську область збільшили доведений ліміт потужності, що дозволило додатково відновити електропостачання 60 тисячам споживачів. Без напруги залишаються орієнтовно 300 тисяч споживачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Владлен Ілларіонович Показати IP 24 Листопада 2022 16:26
А якщо кількість людей перевищує кількість ліфтів з такою подією і ще один додатковий збіг обставин, то ця новина пасуватиме до попередньої
Гаша Показати IP 25 Листопада 2022 03:27
Щей ілларіонович ну ти і придумав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus