USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У луцьких рятувальників викрали човен

20 Червня 2017 15:29
Терміново виділити кошти на купівлю нового човна для рятувального посту на Теремнівських ставках просять у членів виконкому – нещодавно зловмисники викрали човен з будівлі посту.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 червня.

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, у ніч на 16 червня зламали будинок рятувального посту та викрали човен, що на Теремнівських ставках. Оскільки матроси-рятувальники повинні мати човен для порятунки дітей на воді, просять виділити кошти рішенням виконкому. Для придбання човна додатково потрібно виділити три тисячі гривень.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus