USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У луцьких школах та садках встановлюють енергоефективні вікна

27 Травня 2019 20:50
Сучасні вікна – запорука енергоефективності будівлі. Тож міська влада, яка дбає про заклади освіти, зацікавлена у заміні усіх вікон у школах та садочках Луцька на енергоефективні.

Відтак, сьогодні секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Зіновія Лещенко оглянули перебіг ремонтних робіт у навчальних закладах міста, інформують на сайті міської ради.

Одним із перших посадовці завітали до Луцького ліцею № 3. Нещодавно тут замінили 26 старих дерев’яних вікон на нові, енергоефективні. Також ці роботи було проведено у загальноосвітній школі № 13, де встановили 36 нових вікон, що повністю замінили старі, і дошкільному навчальному закладу № 17 «Жайворонок».

«Завершився навчальний рік, а отже – розпочинаємо активну фазу ремонтних робіт у навчальних закладах. Роботи, які могли виконуватись у навчальний період, фактично, завершуються. У 13-й школі усі вікна повністю замінено на енергозберігаючі, аби дітям та вчителям було тепло, а міський бюджет – економив кошти.

Поступово міняємо вікна і у третій школі та інших навчальних закладах міста. Нові енегрозберігаючі вікна – вимога часу», – розповів Ігор Поліщук.

Окрім того, у навчальних закладах міста тривають і інші ремонтні роботи. Повну реконструкцію актової зали проводять у загальноосвітній школі № 25. Для того, аби шкільним колективам було зручно виступати, тут збільшили розмір сцени. Зросла також кількість глядацьких місць до 170, для чого уже закупили нові та м’які крісла. А для діток із особливими потребами буде встановлено мобільний підйомник, якого у разі необхідності можна буде демонтувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ооо Показати IP 27 Травня 2019 21:53
А зош16????
Ооо Показати IP 27 Травня 2019 21:54
Вже три роки обіцяють!!!!
Ааа Показати IP 27 Травня 2019 22:18
АОбіцяні вікна в зош16.а то вже три роки обіцяють!!!!вікна аварійні,у квітні вікно разом з рамою вітер вирвав!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus