USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцький зоопарк надійшов перший генератор від благодійників

22 Грудня 2022 22:35
22 грудня для обігріву тварин у Луцький зоопарк благодійники передали перший із трьох генераторів.

Про це Суспільному розповіла директорка звіринцю Людмила Денисенко.

Генератор привезли завдяки благодійникам з Асоціації зоопарків України та директору Миколаївського зоопарку Володимиру Топчію.

«Новий генератор ще не під'єднали, для цього шукатимуть майстрів. Нині важко сказати, скільки це займе часу», – каже Людмила Денисенко.

Читати ще: Гріли тварин ковдрами й пляшками з теплою водою: як Луцький зоопарк пережив блекаут
З її слів, у 2023 році мають отримати ще два генератори для забезпечення роботи Луцького зоопарку та обігріву тварин. Найбільше потребують дотримання теплового режиму примати та холоднокровні тварини – удав, ігуани, плазуни.

Загалом у Луцькому зоопарку опікуються двома тисячами тварин. Із них 1600 стійко переносять холод, а ще 400 тварин – теплолюбні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus