USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Львові застрелився 34-річний патрульний родом з Волині

4 Березня 2021 12:28
У Львові від вогнепального поранення в голову загинув поліцейський. Це сталося на території управління патрульної поліції Львівщини.

Про це йдеться в ТСН.

34-річний патрульний вранці заступив на зміну і одразу після шикування пролунав постріл.

Головна версія слідства – самогубство, проте про мотиви поки відомо небагато. Начебто конфліктів на роботі у нього не було. У патрульній поліції він працював майже 4 роки. Жодних претензій до чоловіка керівництво не мало.

Правоохоронець був родом з Волині, мав родину. «За попередньою інформацією, трагедія сталася через сімейні негаразди у сімї 34-річного патрульного. Зараз ДБР з’ясовує всі обставини», – зазначив начальник Патрульної поліції Львівщини Роман Пилипенко.

Як зазначив у Фейсбуці депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, трагедія сталась зранку, після шикування в управлінні поліції. За попередніми даними, патрульний випадково вистрелив собі у голову.

«Є наразі непідтверджена інформація, що сталося з необережності поводженням зі зброєю. Наразі працюють слідчі, які встановлюють всі обставини», – повідомив Ігор Зінкевич.

За інформацією Zaxid.net, 34-річний поліцейський вранці заступав на зміну. Він отримав зброю, зайшов у біотуалет на території управління патрульної поліції Львівщини на вул. Перфецького, де вистрелив собі в голову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 4 Березня 2021 15:44
"За попередніми даними, патрульний випадково вистрелив собі у голову" - забули дописати - вистрілив декілька разів
777 Показати IP 4 Березня 2021 16:39
Хоть по людям шмалять не начал и то хорошо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus