USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Казахстані поліцейський вистрибнув з 13 поверху за педофілом

19 Липня 2020 22:47
У Казахстані поліцейський вистрибнув з вікна на 13 поверсі, щоб зловити педофіла.

Про це повідомляє Корреспондент з посиланням на Polisia.kz. Поліцейський отримав перелом ступні і знаходиться в лікарні.

Майор Бакитжан ​​Бакіров разом з колегою переодяглися в цивільний одяг і, представившись сантехніками, зайшли в квартиру до підозрюваного, повідомляє поліція.

Коли правоохоронці спробували заарештувати злочинця, той забіг в кімнату і вистрибнув у вікно. Майор стрибнув слідом. Вони пролетіли два поверхи і приземлилися на терасу, на якій злочинець був затриманий.

Раніше повідомлялося, в Україні кожна п'ята дитина потерпає від сексуального насильства.

Володимир Зеленський підписав закон, який передбачає створення Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітнього (реєстр).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Яма Показати IP 19 Липня 2020 23:44
І що зловив?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus