USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Литовезькій громаді відкрили денний центр із кризовою кімнатою

18 Квітня 2024 22:49
Сьогодні у Литовезькій громаді запрацював денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі із кризовою кімнатою цілодобового перебування.

Про це повідомили в сільській раді.

Заклад створено за кошти державної субвенції у сумі понад 1,3 млн грн. Зокрема капітально відремонтували приміщення та облаштували чотири ліжко-місця. Тут також є кухня, санвузол, душова кімната і вся побутова техніка.

Читати ще: У громаді на Волині відкрили денний центр із кризовою кімнатою

Загалом у Центрі створено всі умови для безпечного та комфортного перебування осіб, що постраждали від домашнього насилля: тут вони зможуть не лише знайти тимчасовий прихисток та сховатися від кривдника, а й отримати психологічну, соціальну і правову допомогу.
Влаштуватися до притулку можна на підставі направлення, виданого постраждалій особі структурним підрозділом органу місцевого самоврядування, уповноваженим підрозділом органу Національної поліції, мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим особам та особистої заяви, до якої треба додати копію документа, що посвідчує особу (за наявності).
Читати ще: На Волині відкрили притулок для людей, які зазнали насилля в сім’ї

Щоб потрапити до Центру постраждалій особі (особам), необхідно звернутися до поліції або Центру надання соціальних послуг Литовезької сільської ради. Контактний телефон денного центру з кризовою кімнатою 096 730 27 84.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus