USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Маневицьку райлікарню передали засоби для першочергових потреб

27 Березня 2020 22:22
Першу партію допомоги для медзакладів у районах відправили сьогодні до Маневицької центральної районної лікарні. У вантажі – медикаменти, засоби захисту та гігієни, респіратори FFP2, вироби медичного призначення.

Як розповіла народна депутатка, членкиня групи «За майбутнє» Ірина Констанкевич на своїй сторінці у фейсбуці, ці речі придбані за кошти Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Також фінансово долучилися і депутати Волинської обласної ради.

«Якби не вчасна реакція Ігоря Палиці, консолідація зусиль на рівні області – лікарні в районах звичайно б не мали зараз цієї допомоги. Районні лікарні наразі перебувають в коридорі ризику. Адже за останні дні в села, селища, містечка повернулися чимало людей із-за кордону. Усі заробітчани повинні дотримуватися жорсткого 14-денного карантину. Однак, далеко не всі це розуміють. Тому наразі першочергово потрібно подбати про районні лікарні, аби вони були забезпечені хоча б елементарними речами для боротьби з коронавірусом», – зазначила Ірина Констанкевич.

Список першочергових потреб для забезпечення 18 районних лікарень Волині, які прийматимуть пацієнтів з підозрою та хворобою на коронавірус, сформувала Волинська обласна клінічна лікарня. Нині триває робота щодо формування наступних партій допомоги для райлікарень.

Додамо, що цього тижня на Волинь надійшло 230 тисяч медичних масок із Державного резервного фонду України. Їх розподілили у 32 медичні заклади Волині для потреб медперсоналу та бригад екстреної медичної допомоги. Також 24 медзаклади отримали експрес-тести для виявлення коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus