USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Маріуполі домовилися про гумкоридор для жінок, дітей та старших людей, – Верещук

20 Квітня 2022 11:14
20 квітня пообіді має відкритися гуманітарний коридор із Маріуполя через Мангуш і Бердянськ до Запоріжжя для жінок із дітьми та старших людей.

Про це повідомила віцепрем'єрка – міністерка реінтеграції Ірина Верещук, передає УП.

«Гуманітарний коридор з Маріуполя на 20 квітня 2022 року.

З огляду на катастрофічну гуманітарну ситуацію в місті, саме на цьому напрямку ми сфокусуємо наші зусилля сьогодні. Нам вдалося попередньо домовитись про гуманітарний коридор для жінок, дітей та людей старшого віку. Збір у Маріуполі сьогодні, 20 квітня, з 14:00 на розі вулиць Таганрозької та 130-ї Таганрозької дивізії. Колона рухатиметься за маршрутом: Маріуполь – Мангуш – Бердянськ – Токмак – Оріхів – Запоріжжя», – зазначила вона.

Верещук попередила, що безпекова ситуація складна, тож під час дії коридору можуть відбуватися зміни. Вона попросила стежити за офіційними повідомленнями.

«Ми докладемо всіх зусиль, щоб усе спрацювало як слід», – додала міністерка.

Нагадаємо, гуманітарних коридорів в Україні не було вже три дні, а з Маріуполя людей не випускали з 11 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus