USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Маріуполі загинули десятки тисяч людей, – Зеленський

11 Квітня 2022 12:19
Президент України Володимир Зеленський заявляє, що у Маріуполі загинули десятки тисяч людей. Росіяни хочуть зробити його «показово знищеним містом».

Про це він сказав у своєму виступі перед парламентом Південної Кореї, який транслювався під час телемарафону, передає УНІАН.

«Найгірша ситуація в Маріуполі... Маріуполь зруйнований. Там десятки тисяч загиблих. Але навіть попри це росіяни не зупиняють наступальну операцію. Вони хочуть зробити так, щоб Маріуполь був показово знищеним містом», – наголосив Зеленський.

Місто заблоковане російськими окупантами з 1 березня.

Читати ще: Гуманітарне пекло: все, що відомо про звірства окупантів у Маріуполі

Російська агресія спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus