USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Упевнений, скоро зможемо сказати нашим людям, щоб поверталися, – Зеленський

5 Березня 2022 12:31
Президент Володимир Зеленський наголосив, що жінки й діти з України, які евакуйовуються до Європи, отримали гідне ставлення, гуманітарної кризи на кордоні немає.

Про це він заявив у ранковому відеозверненні 5 березня.

«Нам вдалося не допустити гуманітарної кризи на кордоні. Вдалося організувати ситуацію так, щоб тисячі українських жінок і дітей отримали гідне ставлення. Ніхто не питає, якої вони національності, якої вони віри, скільки у них грошей. Фактично, у нас більше немає кордону з дружньою Польщею, бо ми разом на боці добра, нам не до кордонів», – сказав глава держави.

Він поінформував, що вночі говорив із президентами Франції та Польщі. За його словами, такі розмови є щоденними, а взаємодія постійною.

«Я безмірно вдячний кожному з них, як безмірно вдячний Анджею (Дуді – ред.) за його рішучість та відданість нашій спільній справі – захисту людей. Вдячний дружині Анджея Агаті! Друзі, яких я щиро вважаю друзями», – підкреслив глава держави.

«Упевнений, що вже скоро ми зможемо сказати нашим людям: повертайтеся! Повертайтеся, бо загрози більше немає», сказав президент і додав, що в Україні вже думають над тим, як відновити економіку«, – додав президент.

«Я говорив з головою Світового банку, виконавчим директором МВФ, маємо згоду між найбільшими фінансовими інституціями щодо підтримки України. Вже є рішення про невідкладну допомогу і про десятки мільярди доларів на відбудову України після війни», – зауважив Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus