USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Марковичах відкрили спортивно-ігровий майданчик

9 Жовтня 2018 10:36
З віршами, конкурсами, подарунками та розвагами у селі Марковичі Локачинського району святкували відкриття новенького спортивного майданчика з ігровими елементами для дітей, повідомляє прес-служба УКРОПу.

Святкова для селян подія відбулася в неділю, 7-го жовтня. На урочисте відкриття прибув радник голови обласної ради, очільник Волинського УКРОПу Вячеслав Рубльов.

Сільський голова, укропівець Федір Нижник розповів, що на місці, де зараз розташований майданчик, колись був магазин, який згорів. Згарище поступово заросло чагарниками та стало сміттєзвалищем.

«Ми вже давно хотіли облаштувати місце для молоді, для дітей, - розповідає голова сільради. – Тож вирішили саме облаштувати це тут – навпроти дитячого садочка. Переконаний, що і діти, і дорослі будуть відвідувати цей спортивно-ігровий майданчик, точно знаю, що будуть грати у волейбол – ми для цього повісили сітку».


Майданчик робили за співфінансування Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» і сільської ради. Від Фонду придбали спортивні елементи, а за кошти сільської ради встановили альтанки, паркан, мангал. До облаштування території долучилися чи не всі мешканці села – фарбували паркан, робили укріплення, возили пісок.

«В планах ще облаштувати для нашої молоді тенісний стіл та міні-футбольне поле», - додає Федір Нижник.

Мешканці Марковичів щиро радіють новому майданчику. В один голос переконують: сюди будуть приходити не тільки бавитися з дітьми, а й займатимуться спортом, і обіцяють берегти майно – бо ж до облаштування майданчика долучилися усі.

«Коли ми тільки почали працювати над тим майданчиком, то хтось не вірив в те, що нам вдасться. Але зараз в нашому селі це прекрасна територія, де ми всі будемо проводити вільні хвилини. І хотілось би найбільше подякувати нашому сільському голові, бо він тут і днював, і ночував», - каже місцева мешканка Раїса.

«Впевнений, що ми не будемо зупинятися на тому, що зробили. Бо засновник Фонду «Тільки разом» Ігор Палиця цінує ті громади, які активні й ініціативні, які не чекають кращого життя, а спільно працюють над цим уже сьогодні, - зазначив Вячеслав Рубльов. – Саме завдяки вашим ініціативам і тому, що ви хочете, аби ваші діти займалися спортом та росли здоровими, нація українців стає сильнішою».


До слова, це вже 65-та ініціатива, яка була реалізована в Локачинському районі за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus