USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У матчі претендентів на Прем‘єр-лігу «Волинь» зіграла внічию з «Металістом 1925»

17 Квітня 2021 21:11
У 22 турі Першої ліги «Волинь» зустрічалася з конкурентом у боротьбі за підвищення у класі – харківським «Металістом 1925. Лучани пропустили у першому таймі, але зуміли зрівняти рахунок у другій половині зустрічі. «Хрестоносці» могли навіть вирвати перемогу, проте не зуміли реалізувати хороший момент вже у додатковий час – 1:1.

Попри статус гостей, «Волинь» мала ігрову перевагу на початку матчу, подавши три кутових поспіль. Щоправда, лише один із них завершився ударом – Шарпар головою пробив неточно.

На 23 хвилині харків‘яни створили перший небезпечний момент у матчі: Дерек не зумів вирватися віч-на-віч, але все ж пробив з-під Приндети, який біг паралельно нападнику – Леванідов відбив на кутовий.

Після цього господарі більше контролювали м‘яч і це вилилося в гол на 36 хвилині: Цвіренко з глибини закинув на набігаючого Голодюка, який випередивши Приндету, головою поцілив у ворота Леванідова – 1:0.

Через кілька хвилин свій момент мала і «Волинь» – Хагназарі бив сильно з гострого кута, але поцілив у сітку з зовнішньої сторони. Проте перший тайм так і завершився за мінімальної переваги харків‘ян.

Василь Сачко не став тягнути з замінами, випустивши на поле по перерві центрфорварда Коломойця замість Хагназарі. «Волинь» додала в активності, але не в моментах – удар Приндети після кутового важко назвати небезпечним, а перед цим Оринчаку взагалі завадили пробити захисники.

Натомість у господарів контратаку ударом з гострого кута завершував Дмитренко – на щастя, Леванідов впорався. На 56 хвилині Леванідов змушений був рятувати «хрестоносців» після втрати у центрі поля та удару Дерека в дальній кут.

Проте на 68 хвилині «Волинь» таки зрівняла рахунок. Після навісу Сімініна зі штрафного харків‘яни відбилися, але другим темпом Рябов завдав просто неймовірного удару з-за меж карного майданчику – м‘яч спочатку влучив в одну стійку, а рикошетом від другої штанги залетів у ворота «Металіста 1925».

На 86 хвилині Приймак непогано подав зі штрафного, але ніхто з футболістів «Волині» замкнути навіс не зумів. Через кілька хвилин класний момент мав Оринчак, але не зумів як слід влучити по м‘ячу після невдалої гри кіпера харків‘ян.

У додатковий час Климець, який вийшов на заміну, виривався віч-на-віч з Сидоренком, однак у боротьбі з захисником вінгер «хрестоносців» не зумів завдати акцентованого удару. Тож матч так і завершився нічиєю – 1:1.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Уболівальник ФК "Вол Показати IP 18 Квітня 2021 12:25
У ФК "Волинь" в подальшому шанси вибороти та зайняти третю сходинку є, як теоретично так і практично залишаються на 100%. Дві гри ще в запасі з ФК "Миколаїв та ФК "Прикарпаття", цих суперників наша "Волинь" повинна обов'язково проходити. А так фактично крім цих двох ігор, ФК "Волинь" у сезоні 2020/21 років проведе ще вісім зустрічей. Волині саме головне не програти жодної зустрічі, але краще налаштовуватись на перемоги. Успіхів тобі моя улюблена команда "Волинь".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus