USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» – «Металіст 1925»: перед матчем

27 Липня 2018 21:44
У другому турі чемпіонату України з футболу луцька «Волинь» зустрінеться в поєдинку з «Металістом 1925».

Гра відбудеться на стадіоні «Авангард» 28 липня о 18:00. Пряма трансляція гри на телеканалі «Аверс», йдеться на сайті ФК «Волинь».

Протистояння «Волині» та «Металіста» повертається в український футбол. Яким би там новим клубом не вважалися 1925-ті, уболівальницька аудиторія та левова частка складу з вихованців ще старого «Металіста» змушують пов’язувати їх з не таким давнім минулим. Амбіції у обох команд чималі (щоправда, у харківському клубі про них відверто не заявляли), що й підтвердив перший тур чемпіонату. Обидві команди здорово розпочали змагання: «Волинь» на виїзді більш ніж упевнено переграла «Зірку», а «Металіст-1925» не без труднощів, однак усе-таки зламав опір «Агробізнеса». Тим цікавішим буде протистояння «старих знайомих» на «Авангарді».

Кадри

Дуель «добре знайомих» буде ще й у тренерському плані. Андрій Тлумак та Сергій Валяєв свого часу разом виступали якраз у Харкові, а зараз ці два молоді наставники – на порозі якісно нових викликів у своїй тренерській кар’єрі. Можна згадати і про гравців – у «Металісті-1925» чимало таких, що уже грали проти «Волині». Як, наприклад, троє новачків харків’ян з «Жемчужини» – Євген Терзі, Дмитро Клімаков та Дмитро Поспєлов (який узагалі забивав нам минулого сезону на «Авангарді»), чи над досвідчені Олександр Жданов та Сергій Давидов, який навіть виступав за нас майже десяток років тому.

Цього тижня «Волині» нарешті допоможе багаторічний капітан команди Сергій Сімінін, який став одним із останніх новачків клубу під час літнього міжсезоння. Утім, без втрат не обійдеться – у першому турі червону картку отримав один із найактивніших гравців матчу Іван Цюпа, тож другий тур він пропускатиме через дискваліфікацію. «Металіст-1925» поки без «штрафників», тому на «Волинь» їде у повній бойовій готовності.

VERSUS

За вищезгаданого правонаступництва нового «Металіста-1925» перевага історично, звичайно ж, якраз у харківського клубу. Хоча, при цьому, досягається вона за рахунок матчів у Харкові – там у 18 поєдинках «Волинь» напрацювала лише на три нічиї. До порівняно недавніх пір в обох команд трималася фактично рівна статистика у чемпіонатах України, однак останній період розквіту харківського клубу суттєво перехилив шальки терезів знову ж таки на бік «Металіста».

Цікавий факт – «Волинь» уже розпочинала домашній сезон матчем проти «Металіста». 2002-го року лучани повернулися до Вищої ліги, знову ж таки у 2 турі, домашньою перемогою над харківськими суперниками – 2:0.

ВСЬОГО: 37 матчів, 8 перемог, 9 нічиїх, 20 поразок, різниця 41:71

Вдома: 19 матчів, 8 перемог, 6 нічиїх, 5 поразок, різниця 28:28

В гостях: 18 матчів, 3 нічиїх, 15 поразок, різниця 13:43

Всього в чемпіонатах та Кубках України: 28 матчів, 7 перемог, 5 нічиїх, 16 поразок, різниця 34:56

Вдома в ЧУ та КУ: 14 матчів, 7 перемог, 3 нічиїх, 4 поразки, різниця 23:23

У гостях в ЧУ та КУ: 14 матчів, 2 нічиї, 14 поразок, різниця 11:33.

Арбітри

Обслуговувати гру буде киянин Іван Бондар. Він уже обслуговував матчі за участю «Волині» у якості головного арбітра. Усі чотири поєдинки були у рамках Прем’єр-ліги: два домашні з них «Волинь» вигравала, у двох гостьових – програвала.

Допомагатимуть головному арбітру Олександр Марчик з Києва та Руслан Єрмоленко з Чернінова. Резервний арбітр – Роман Блавацький (Львів). Спостерігач арбітражу – Микола Васюта (Рівне).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Металіст 1925» (Харків)

Рік заснування: 1925

Офіційний сайт клубу: https://metalist1925.com

Кольори клубу: жовто-сині.

Головний тренер: Сергій Валяєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus