USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У медичному центрі-лідері приватної медицини Волині відкрили нові відділення

26 Жовтня 2017 19:41
У центрі «Благомед», який вже протягом п’яти років діє за правилом «Ваше здоров’я – наша турбота», 26 жовтня відкрили нові відділення.

Як розповіли під час церемонії відкриття, «Благомед» – це п’ять років лідерства у секторі приватної медицини Волині, понад 70 тисяч пацієнтів, 125 робочих місць. Відсьогодні діятимуть відділення хірургії одного дня та консультативно-діагностичне відділення. У медичному центрі намагаються створити максимально комфортні умови для пацієнтів і підтвердженням цьому стало відкриття нового відділення.

Перед відкриттям приміщення освятив митрополит Луцький та Волинський Михаїл.
Голова Волинської облради Ігор Палиця побажав, щоб робота приносила задоволення засновниці медичного центру та колективу, а люди, які звертатимуться у центр, виходили звідти щасливими та здоровими та жили після цього до 120 років.
Засновниця медичного центру «Благомед» Світлана Мікуліч зазначила, що від моменту заснування «Благомеду» думала про розвиток центру, а відкриття відділення є результатом п’ятирічної роботи та вкладу всього колективу. Найважливіша мотивація, з її слів – це підтримка сім’ї, друзів, колег, які вкладають свою працю та душу в роботу та, звісно, вдячних пацієнтів. Вона розповіла, що відкриття – символічне, а приміщення та обладнання готові до роботи, спеціалісти готові допомагати людям.
Головний лікар Ольга Назаревич провела гостям екскурсію медичним центром. Вона розповіла, що нове відділення складається з консультативно-діагностичного, де надаватимуть допомогу пацієнтам кардіоневрологічного профілю, та відділення хірургії одного дня з операційним блоком.

У «Благомеді» обіцяють, що нове відділення дозволить надавати волинянам ще ширший спектр медичних послуг та лише примножувати їх здоров'я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ігор луцький Показати IP 27 Жовтня 2017 11:40
Ще там не був,бо від знайомих чув розцінки.
відвідувач Показати IP 27 Жовтня 2017 12:12
якраз лікарі там всі і є професіонали. молодці, що відкрилися і розвиваються. у нас бракує таких закладів побільше!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus