USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ігор Палиця: Дії Міністерства оборони треба розслідувати. ОНОВЛЕНО

25 Березня 2014 14:08
Дії Міністерства оборони в час військової агресії потребують розслідування, - вважає народний депутат Ігор Палиця.

«Відправити у відставку виконувача обов'язків міністра оборони Ігоря Тенюха недостатньо», - заявив він під час свого виступу у Верховній Раді України.

«У той час, коли в Криму українських військових було у декілька разів більше, ніж «зелених чоловічків», Міністерство оборони не прийняло адекватних і оперативних рішень», – резюмував Ігор Палиця.

На його думку, необхідно створити тимчасову слідчу комісію Верховної Ради з розслідування діяльності Міністерства оборони в час військової агресії.

Своєю чергою, спікер парламенту Олександр Турчинов відповів, що активні дії в Криму могли спровокувати величезні жертви.

За відставку Тенюха проголосували 228 народних депутатів у сесійній залі Верховної Ради України сьогодні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 43
Лучани Показати IP 25 Березня 2014 12:49
Правильно!!!!! Покинув військових напризволяще і швиденько у відставку! Тенюха під трибунал!!! З такими як Тенюх ніякої армії не створити!
Дячук Рустам до Лучани Показати IP 25 Березня 2014 13:09
Не потрібно все звалювати виключно на Тенюха. В.о. президента у нас пастир церкви євангельських християн-баптистів. А Тенюх неодноразово зазначав, що відсутня політична воля керівництва країни. По такому принципу можна і звинувачувати Куніцина і Джемілєва.
Лучани до Дячук Рустам Показати IP 25 Березня 2014 13:24
Ну так майдан же одобрив?!?!? Нова влада, бла-бла-бла! Вони ж на майдані стояли, захищали Україну від, від,.... ну самі ще не знаєм від кого, вони герої, патріоти!!)))))) А та влада обіс*****ся за тиждень, ще й так, що вся країна в дерьмі!!!!!!!!! Ні, вибачте, не вся, Крима вже нема((((((((((((((
знаюча до Лучани Показати IP 25 Березня 2014 15:32
Верховний головнокомандувач хто? А пастору церкви євангельських християн-баптистів заборонено навіть наближатись до зброї!:) То про що мова? Винний Турчинов, але про це хтось "у верхах" каже?! А взагалі-то Яценюком, Турчиновим, Аваковим і Парубієм керує і дає вказівки Юля, але цьому не придають значення, а у регіонах вже зараз пишуть листи і звернення до Президента і вказують Юлю... Ото так... А 29 березня на з'їзді БЮТу ії "оформлять" як кандидата у Президенти і...
Александр Показати IP 25 Березня 2014 12:52
ВН - свидетель, я никогда не хвалил Палицу, но сегодня в парламенте он выступил замечательно!
Александр до Александр Показати IP 25 Березня 2014 12:54
Мне кажется, вы правильно поступите, если возьмете в пресс-службе распечатку его выступления и опубликуете на сайте.
лучанка до Александр Показати IP 25 Березня 2014 13:15
А чого шановний Палиця мовчить, що ми повернулись до попередньої Конституції і в нас ПАРЛАМЕНТСЬКО-ПРЕЗИДЕНТСЬКЕ правління. ЩО РОБИЛА "ВЕРХОВНА ЗРАДА" ЩОБ НЕ ДОПУСТИТИ ВТРАТИ КРИМУ? Треба питати в першу чергу з депутатів та в.о.Президента, Кабміну. Які документи вони прийняли? Чому судна не вивели? Хочуть напевне новий Майдан. Так він скоро буде. Тільки ось запитання - куди вони будуть тікати?
Віктор до лучанка Показати IP 25 Березня 2014 13:29
А чого ти в нього питаєш???? Спитай в нових керовників від БЮТ і Свободи!!!!!!!!!!! В них усі ключові пости і керівництво державою!!!!!!!!!! А то самі понавибирали, а тепер ниють!
я до лучанка Показати IP 25 Березня 2014 14:03
Яка Ви агресивна! Задавати запитання завжди легше, ніж давати на них відповіді. А чого, а чому, а дайте, а скажіть... Ще не набридло? Запропонуйте свою кандидатуру в якісь місцеві органи для вирішення конкретних питань, напишіть тут про це, обговоримо. Запевняю, буде значно більше користі.
Лучанка до лучанка Показати IP 26 Березня 2014 13:25
Я цього не говорила і не писала. А Палиця проросійський депутат, тому Тенюх поперек горла став, якби зірвалось все в Криму, які б жертви були - чи була б на цей момент неокупована Україна . Адмірал Тенюх - герой , протягнув час скільки міг і ситуація змінилась. А Крим і так Путлер заграбастав би - з жертвами ,чи без них
Житель Показати IP 25 Березня 2014 12:56
Цікаво, а які б коментарі ви писали, коли б в Криму пролтиася кров.
Лучанин до Житель Показати IP 25 Березня 2014 13:02
Ну тоді на х.... нам та армія, щоб квіти роздавати???
Анонім до Житель Показати IP 25 Березня 2014 13:39
А як же тоді захищати? На війні як на війні!
Олег Показати IP 25 Березня 2014 12:58
Палиця, РЕСПЕКТ!
Анонім Показати IP 25 Березня 2014 13:01
"що активні дії в Криму могли спровокувати величезні жертви." це насправді з Росією би всеодно не булоб жодного шансу, а вони б від свого не відступили, на цей раз Турчинов подумав про людей.
Лучанин до Анонім Показати IP 25 Березня 2014 13:14
Коли немає армії, то треба їхати на переговори!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Але вони тупі!!! Це їм не на майдані верещати перед зомбованими! Дорвалися до крісел - пів діла, треба вміти керувати і керувати ВСІЄЮ країною! Той БЮТ з сволотою можуть тільки прос******ти!
українець Показати IP 25 Березня 2014 13:11
Клично не правий.Він діє зі своїх приниців і думає,що він на рингу.Не забувай пацін,хто така Росея. Це велика стратегічно ядерна держава. Навіть малейший порух зчинив пролиття крові і чи не вибухову ситуацію в світі. А, це що наші кордони- це сито і нікому по потрібні то факт.Чого вони пустили через кордон стільки техніки і цих зелених чоловічків. Ми не країна, а руїна. Ви поїдь те в Расею ,туди проїдуть наші БТР ,машини і тисячі наших бандерівців, як вони кажуть ні. Скоро я думаю до нас турки посунуть і за ніч займуть вплоть до Києва. Давно порі було зразу закрити кордони з Росією.В Росії не встиг голову підняти і ти вже в каталажці. А в нас ці Добкін, сепаратист вже ідуте в президенти .Чого він не в тюрмі.Вам що сатана розум відібрав.Як можна було допустити таке безчинство в харкові,де повно було російських засланців і вони дестабілізували обстановку і тавкже в КримуюЇх треба тільки вони голову підняли і в каталшку всіх закрити. Де СБУ, де відповідні структури,що цим займаються, дбать за безопасніцсть держави. Я не здивуюся,що Україна вся буде під Росією, а ми візьмеом вила ата біти і будмо битися за свою територію проти ядерних ракет Росії.Позор.Ви знаєте, вже скорро у нас всіх криша поїде від цього усього.На один фіг буде чи будете Росія чи хтось інший.Я дцмаю Росію нами і не переставала керувати.
Maps до українець Показати IP 25 Березня 2014 18:11
Все вірно підмічено! Як тільки почав Майдан збиратись, то відразу треба було Трупчинова, Яйценюка, Парубія, Тягнибока,Кличка... у каталажку і був би спокій, а так...ще і території почали втрачати...
Відверто кажучи Показати IP 25 Березня 2014 13:17
Розколов, а потім розвалив Україну - майдан! До того майдану ніхто не хотів відділятись і ніхто до нас не ліз!
ігор Показати IP 25 Березня 2014 13:21
нам вже не уникнути війни ми дали собі відкусити палець а агресор захоче цілу руку що він зараз і робить якощо ми і далі будемо в носі колупатися як наші політики то до виборів украйни вже небуде
Cон Показати IP 25 Березня 2014 13:26
от і Палиця проснувся, а то зовсім щось десь пропав...................
лучанка до Cон Показати IP 25 Березня 2014 13:33
Чого це він пропав? На кожному засідання присутній, а йому що, кожен день з трибуни кричати? Ті, що кожен день там патякають, з них толку ноль, тільки для свого піару!
Лучанка до лучанка Показати IP 26 Березня 2014 13:27
Не треба брати нагло назви до яких не маєте відношенні , тоже мені проросійська лучанка
Так Показати IP 25 Березня 2014 14:08
Гостро і саме так, як від депутатів вимагають виборці. Погоджуюся з усіма словами. Подивився відео і вірю, що депутати таки зроблять все, щоб зберегти Україну. Бо інакше не буде ні парламенту ні українського народі і, тим більше, армії
читач Показати IP 25 Березня 2014 14:11
Саме так!!! і краще пізно чим ніколи. ДАЄШ професійного міністра оборони, поки нам палець по самі гланди "браття славяне" не відкусили!!!!! І чого б це свободівці-гівнюки забігали? таргани блін... тільки і вміють що по телеканалам бігати та Україну на весь світ паскудити!!!!!
Баннед Показати IP 25 Березня 2014 14:19
Никогда не думал, что напишу это - но красава:)
Анонім Показати IP 25 Березня 2014 14:23
Сьогодні Тенюха завтра Менюха а раніше не бачили кого ставили? Отак ,був на майдані постояв на сцені -в міністри, а що далі? Невже немає толкових полководців, керівників? Люди думайте головою продули Крим і недалеко той час що всю Україну занепастите. І ще шановні депутати працюйте на сесії а неспіть, копаєтеся в мобілках, читаєте Плейбой жуєте жуйки. позорники!
ПС)))) Показати IP 25 Березня 2014 14:46
УВАГА!!!!!!!!!!!!УВАГА!!!!!!!!!!!!УВАГА!!!!!!!!!!!! От сиджу тут 10 хв, почув від знайомих про цей сайт, і думаю, які ви всі дал___байоби, то просто пі_з_дец, в нас країну на запчастини розривають, а ви тут с__рете, це жалюгідно, поки ви по роботах сидите на дворі весна і російська влада людей на людей за гроші веде" сидіть - сидіть, скоро вони і до вас прийдуть, різні хабарники і всякі всякі.... в нас війна!!!! Розумієте ? ВІЙНА!!!!! І те що в нас в місті все, поки спокійно .... то ще нічого не значить...... будите сидіти рукисклавши нічого не зміниться, виходьте... спілкуйтеся, вносьте свої пропозиції організовуйтеся збирайтеся в свої політ... чи будьякі інші організації... або вступайте яка вам подобається, але не дивіться тв, це я вам кажу як людина яка була на майдані і бачив "правду" шо там було і що говорили по ящику..... ОДНЕ СЛОВО НЕ БУДЬТЕ ОСТОРОНЬ!!!!!!!!!!!
не ПС((( до ПС)))) Показати IP 25 Березня 2014 15:06
Брат!.. їм правда не потрібна..... це все зомбі, такі не виживуть.....
Олег Показати IP 25 Березня 2014 14:49
Респект і повага Палиці!!!
Лучани Показати IP 25 Березня 2014 15:27
Палиця молодець, навіть сволота язики прикусила!
45 Показати IP 25 Березня 2014 15:35
сказав і попав у самісіньке яблучко....респект!!!
Ігор Показати IP 25 Березня 2014 15:41
Молодець. Сміливо і прямо в ціль!!!
Згоден Показати IP 25 Березня 2014 15:58
Молодець, не дарма вибирали!
укр Показати IP 25 Березня 2014 16:24
Палиця,молодець,один із самих толкових виступів в верховній раді...респект!!!
Правдоруб Показати IP 25 Березня 2014 18:51
Відданий волинянин і українець
правдоруб Показати IP 25 Березня 2014 19:41
правильно сказав, що в західних областях немає керівництва. Треба Степанюка О.Р. (найчеснішого волинянина) поставити начальником міліції чи СБУ. Тоді в Палиці все буде добре
я Показати IP 26 Березня 2014 12:11
Якби Палиця висловився раніше, коли події розгортались, все виглядало б зовсім інакше. А тепер все вже відбулось, а після бійки, як відомо, кулаками не махають.Вважаю виступ Палиці самопіаром, що має за мету привернути до себе увагу майбутніх виборців. Вже ні для кого не секрет, що бізнесмени йшли в політику виключно для лоббіювання свого бізнесу та захисту його від контролю та рейдерів, собі подібних. Думаю, Палиця - не виняток. Хоча для Луцька він зробив немало, на мою думку, бізнесмен має займатись бізнесом, а не сидіти в законодавчому органі і робити вигляд, що відмовився від керівництва своїми фірмами. В одному з ним згоден: квотний принцип формування влади себе вичерпав та є перешкодою для розвитку. Дійде до того, що регіоналів просто змінять батьківщинці, змінимо шило на мило. Запорука цьому-громадський тиск та ініціатива знизу.
Місцевий житель до я Показати IP 26 Березня 2014 14:04
Думаю Ігор Палиця раніше не часто виступав, бо толку від виступів у парламенті не було. Регіонали кроїли бюджет і робили як їм заманеться. А зараз депутат виступив, і доволі сильно, бо бачить, що нарешті можна впливати на думку колег. Підтримую всі його слова, бо дістали старі схеми, а на місце регіоналів ми не можемо привести крикунів зі Свободи і Батьківщину. Набридло, що чиновники бігають по партіям, щоб лищитися в кріслі. І то на всіх рівнях: від Києва до сільради поліського села. Професіонали мають працювати, а перебіжчики і демагоги мусять звільнитися, бо вже напрацювали. А про Крим узагалі окрема історія. Як так, що ми стільки грошей витрачали на армію, а десятки тисяч службових тільки протирали штани. А як знадобилося захистити країну, то вони не тільки не змогли захистити її, а я віддали усе озброєння на мільярди доларів. Розслідувати і притягнути до відповідальності!
Анонім до я Показати IP 27 Березня 2014 10:07
Не сміши! Наприклад в Порошенка що, бізнесу нема, та в нього заводи вже в Росії!!!!!!!!!! І тим не менше на президента тягне!!!!!!!!!!
БОГДАН Показати IP 26 Березня 2014 12:49
А мені, крім проблематики пов"язаної із Кримом,сподобалось у виступі Палиці його заклик зміцнювати правоохоронні органи (прокуратуру,міліцію) в містах Західної України ,а не піарити відморозків із= правого сектору=,які займаються, на думку депутата, рекетом та поборами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus