USD 39.60 39.85
  • USD 39.60 39.85
  • EUR 39.70 39.85
  • PLN 9.70 9.90

У мережі показали фото та відео підірваного Антонівського мосту у Херсоні

11 Листопада 2022 11:36
Зранку 11 листопада у мережі почали з’являтися кадри зруйнованого Антонівського мосту.

Про це повідомляють як українські Telegram-канали та ЗМІ, так і російські пропагандисти.

Народний депутат Олексій Гончаренко публікує відео, на якому російський «воєнкор» показує два обвалені прольоти Антонівського мосту.

Як стверджують російські пропагандисти, унаслідок підриву було зруйновано два прольоти моста. Вони заявляють, що міст підірвали російські окупанти, коли втікали з Херсона на лівий берег Дніпра.

«Ймовірно, він був підірваний під час виведення російського угруповання з правого берега на лівий. Зараз на тому березі наших військ немає. Противник, судячи з усього, з того боку до мосту ще не підійшов», – втішає себе так званий «воєнкор» РФ.
Міст з’єднував два береги Херсонщини. Зауважимо, що ударів він почав зазнавати ще у серпні. Тоді вони були спрямовані на те, щоб вороги не могли переправляти через нього техніку та війська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Клава Показати IP 11 Листопада 2022 14:47
по бєспрєдєлу - беспрєдєлом: за зруйнований міст заарештувати посольство супостата в Києві.. і так - по всій планеті.. випущені з ведмежих кутків рф дикарі іншого не розуміють..
Анонім Показати IP 11 Листопада 2022 15:46
Через цей міст колись пролягала дорога радості від подорожі до відпочинку в Криму до 2014р,а потім кацапські виродки вкрали Крим, тепер ще й все руйнують і вбивають. імперські гниди мають бути покарані - інших варіантів нема.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus