USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У мережу злили листування окупанта: «Я не розумію, навіщо ми прийшли, вбиваємо мирних людей»

3 Березня 2022 08:20
У мережі опублікували листування російського окупанта, який прийшов з війною в Україну, з якимось Головчанським.

Судячи з листування, російський військовий перебував у Сумах. Він розповів своєму співрозмовнику, що в армії РФ в Україні величезні втрати, а місцеве населення їм «взагалі не раде».

«Я не знаю, як мені повернутися. Вийшло, що ми просто напали на Україну... Я не знаю, чи повернуся взагалі», – додав він.

Також окупант пише про понад 7 тисяч загиблих російських військових.
Також українські військові взяли в полон російського окупанта Дмитра Шишканова, заступника командира батальйону в/ч 12676. Він розкрив плани Путіна щодо України.

Як інформує УНІАН, окупант розповів, що російським війським обіцяли, що з України вони мають повернутися до 2 або 3 березня. За такий термін російський президент, очевидно, розраховував захопити нашу країну.

«Нам говорили, до 2 або 3 березня», – заявив Шишканов.

Журналіст Андрій Цаплієнко звернув увагу на цікавий момент: військова частина, де служить захоплений у полон майор, – це 126 окрема Горлівська двічі Червонопрапорна ордена Суворова бригада берегової оборони. Та сама, яка розташована в селищі Перевальне в Криму й основу якої склали зрадники з 36 бригади берегової охорони ЗСУ, які перейшли на бік Росї в 2014 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus