USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У мешканця Липин вилучили наркотики і боєприпаси

23 Березня 2017 11:30
В обійсті 48-річного мешканця села Липини Луцького району виявили та вилучили корпус гранати «РГД-5», патрони та речовину рослинного походження, ймовірно, марихуану. Слідчі здійснюють досудове розслідування за ч.1 ст. 263 та ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України, інформують у прес-службі волинської поліції.

Учора в післяобідню пору оперативники управління протидії наркозлочинності ГУНП провели санкціонований обшук у домогосподарстві 48-річного мешканця села Липини. Поліцейські виявили та вилучили один навчальний корпус гранати «РГД-5», накольний механізм без запалу, сипучу речовину, зовні схожу на порох, вагою близько 4 г., пресовану речовину рожевого кольору циліндричної форми, зовні схожу на вибухову та 24 патрони калібру 9 мм, 35 грам речовини рослинного походження, ймовірно марихуани.

На місце події виїхали спеціалісти вибухотехнічного відділу волинської поліції. Вони вилучили з метою безпечного транспортування та зберігання речовину, схожу на вибухову.

Вилучені предмети поліція направила на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Слідчі проводять розслідування за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами, або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus