USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У М’янмі прорвало греблю – затопило 85 сіл

30 Серпня 2018 10:09
У М’янмі внаслідок проливних дощів і прориву греблі затопило 85 сіл. Понад 63 тисячі людей були змушені покинути свої домівки.

Про це повідомляє Вголос з посиланням Reuters.

Також через затоплення заблокована головна магістраль.

«Пожежники, військові та чиновники почали в середу рятувальну операцію після того, як ірригаційна гребля прорвалася в струмок Свар у центрі М’янми, пустивши потік води через села та довколишні міста Сварок і Едаше», — йдеться в повідомленні.

Заступник генерального директора Департаменту управління водозабезпеченням Заол Лвін Тун повідомив, що повені на території греблі поступово відходять.

«Колапс викликаний пошкодженим водозбірником», — цитує його документ. «Дамба знаходиться в хорошому стані».

Як повідомлялося, у липні в Лаосі, в провінції Аттаепу, у результаті прориву дамби на ГЕС та масштабної повені, понад 6 600 осіб втратили свої будинки, сотні людей вважаються зниклими безвісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 30 Серпня 2018 14:06
А я вже бува подумав, що то знімки з проспекту Соборності після дощу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus