USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Міноборони озвучили втрати росіян на Бахмутському напрямку

19 Травня 2023 17:37
Російські війська під Бахмутом втрачають по батальйону в день. При цьому загальна кількість втрат ворога на Бахмутському напрямку становить до 70 тис. вбитими і пораненими.

Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков в кулуарах Україно-американського форуму, передає «РБК-Україна».

«За нашими оцінками, вони (росіяни, – ред.) по батальйону в день під Бахмутом втрачають і продовжують це робити», – сказав Резніков.

Він наголосив, що захисники Бахмута роблять важливу річ: вони зменшують наступальний потенціал росіян і таким чином не дають їм піти у наступ на інших ділянках лінії фронту.

«Якщо порахувати, я думаю, на сьогодні до 70 тис. втрат росіяни зазнали лише на Бахмутському напрямку, маю на увазі вбитих та поранених разом», – заявив міністр.

Як повідомляли, українські війська перехопили тактичну ініціативу та досягли значних успіхів в районі Бахмута.

Проте звільнення флангів дається нелегко, а окупанти намагаються повернути втрачені позиції. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в телемарафоні «Єдині новини» 19 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus