USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Спецназ ліквідував розвідгрупу полку Кадирова в Сєвєродонецьку, а партизани на Херсонщині – полковника РФ

11 Червня 2022 11:20
Українські спецпризначенці 10 червня в Сєвєродонецьку знищили розвідувальну групу полку спеціального призначення імені Ахмада Кадирова, що названий на честь покійного батька лідера Чечні Рамзана Кадирова.

Про це радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів у розмові з російським юристом і правозахисником Марком Фейгіним, інформує ТСН.

Крім того, українські партизани в Херсонській області підірвали авто з російським полковником та ще трьома військовослужбовцями.

«Є такий полк «Ахмад». Розвідгрупу цього полку наш спецназ у Сєвєродонецьку в нуль зробили. Багато подій чудових відбувається», – сказав радник голови ОП.

«Партизани наші активізувалися дуже сильно. 10 червня в Херсонській області підірвали УАЗик з російським полковником та ще трьома військовослужбовцями. Нещодавно один хитрий російський «Урал» вирішив постріляти по Очакову з БМ-21 «Град» і виїхав гордо на позицію, але не доїхав. Щось з ним трапилось. Партизани активізувалися наші і от якби добре воюють», – розповів Арестович.

Читати ще: У РФ підрахували, скільки мільйонів росіян залишаться без роботи через війну в Україні
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus