USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Мінську – стотисячний мітинг, до 100 затриманих. Відео

27 Вересня 2020 20:56
В акції протесту проти режиму Олександра Лукашенка в Мінську в неділю, 27 вересня, бере участь близько 100 тисяч осіб, десятки людей затримано.

Про це повідомляють білоруська служба Радіо Свобода і портал TUT.BY, передає Кореспондент.

Колона демонстрантів рухалася проспектом Незалежності. Люди зайняли всю проїжджу частину.

При цьому практично весь Мінськ заблокований.
За даними правозахисного центру Весна, в неділю в різних містах Білорусі затримано мінімум 78 осіб. Офіційний представник МВС Білорусі Ольга Чемоданова повідомила, що під час несанкціонованих масових заходів у країні в неділю затримано більше ста осіб. Вона зазначила, що дані будуть уточнені пізніше.

Як пише TUT.BY, в Мінську невідомі в балаклавах і ОМОН затримували людей на перетині вулиць Міський вал і Немига, на перехресті проспекту Машерова і вулиці Тімірязєва.

А в Гомелі силовики застосували стосовно пікетників сльозоточивий газ і світлошумові гранати. Колона учасників акції підійшла до силовиків і ті застосували газ і гранати, а потім почалися жорсткі затримання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus