USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі на ремонт доріг та дворів витратять понад 3,7 млн

30 Липня 2019 10:26
На поточний ремонт доріг та прибудинкових територій в Ковелі планують витратити до 3,78 мільйона гривень.

Виконавця робіт визначать через відкриті торги. Замовником виступає управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міськради.

Тендерні пропозиції приймають до 9 серпня. Розпочнуть аукціон 12 серпня. Строк виконання робіт – з 23 серпня до кінця року.

Технічні вимоги передбачають основні роботи з поточного ремонту: ліквідацію вибоїн, усунення осідань, напливів, зсувів та інших деформацій і руйнувань, відновлення шорсткості поверхні вдосконалених покриттів, залив тріщин на асфальтобетонному покритті, забезпечення споживчої якості дороги та прибудинкової території, інші згідно тендерної документації. Зокрема, йдеться про знімання асфальтобетонних покриттів доріг за допомогою машин для холодного фрезерування асфальтобетонних покриттів; влаштування покриття з гарячих асфальтобетонних сумішей асфальтоукладальником; влаштування горизонтальної дорожньої розмітки; Улаштування покриттiв з дрiбнорозмiрних фiгурних елементiв мощення тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus